HAZIRLANIŞI:Arkadaslar rekorcudan her biri 25 cm olan bakır borularımızı aldıktan sonra her bir bakır borunun uç kısımlrını 2cm denk gelicek bir şekilde iyice mengeneyle olur yada başka bir aletle iyice eziyoruz. Burda dikkat edilecek nokta ezme işini iyi yapmak çünkü bakır borularının uçlarındn herhangi bir açıklık meydana getirmemeliyiz. Eğerki en ufak bir açıklık hava alcağı gibi bakır boruların içinde reaksiyona giren maddelerin akmasına neden olur. Ben şöle bie yol buldum uçlarını ezmeye başlamadan önce az bir miktar ezilecek kısma slikon sıktım ve hava almasını engelledim.

Şekildede görüldüğü gibi her bakır borunun birer uçlarını şekildeki gibi hazırladıktan sonra, diğer uç başlarından gerekli malzemeleri her bakır borunun içine koyuyoruz ve yine aynı şekilde uç kısımlarını 2cm eziyoruz.
Bakır boruların içine malzemleri koyduk ve uçlarını ezdikten sonra belli bir süre slikonda kullandıysak kurumasını bekliyoruz. Kuruma işlemmi bittikten sonra her bir bakır borunun birer uçunu V şeklinde kesiyoruz.

İşlem tamamlandı hazır olan bakır boruları 2 gun ben toprak altında bekletip içindeki malzemelerin reaksiyona girmesini bekledim. Bekleme işlemi bittikten sonra cubuklar kullanılıma hazır...
ASGARİ OKUYAN, ASGARİ ÜCRETE TALİM EDER...