arı yapmıs olabılır mı

Define ve Define Dışı Etik Olan Her Türlü Konuların Paylaşıldığı Bölüm

arı yapmıs olabılır mı

Mesajgönderen resumat » 19 Şub 2012, 12:53

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Ben bir kişiyim. Ama gene de biriyim. Her şeyi yapamam ama gene de bir şeyler yapabilirim. O yapabileceğim bir şeyleri yapmayı asla reddetmem
Kullanıcı avatarı
resumat
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: arı yapmıs olabılır mı

Mesajgönderen HayatAğacı » 19 Şub 2012, 13:11

S.A,
benim bildiğim kuş yuvası... çok rastladım arşivide de benzerleri var.... kovuk için ise doğal bir kovuk ama ateş filan yakılan sığınma olarak kullanılmış olabilir...saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen resumat » 19 Şub 2012, 13:27

2cm capı var kus yuvası ıcın cok kucuk ama kuslar yuvasını sıvayla yapıyor ya aynen buda sıvama
Ben bir kişiyim. Ama gene de biriyim. Her şeyi yapamam ama gene de bir şeyler yapabilirim. O yapabileceğim bir şeyleri yapmayı asla reddetmem
Kullanıcı avatarı
resumat
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 20 Şub 2012, 09:34

s.a. arıda olabilir kus da olablir ...her ne kadar işçilik var gibi görünsede doğal bir yerdir ön tarafındaki arazi sanırım tarım arazisi ve ateş yakılması da normaldir ... daha güzel yerlere inşallah ...saygılar
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön SERBEST KÜRSÜ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir