arkadaşlar bu fotoğrafı ACİL yorumlar mısınız?

Forum Kurallarını İhlal Eden Mesajların Toplandığı Bölüm

arkadaşlar bu fotoğrafı ACİL yorumlar mısınız?

Mesajgönderen _esrarengiz_ » 06 Eyl 2011, 03:10

Resim
ARKADAŞLAR BU RESMİ DAĞDA BİR TAŞIN ÜZERİNDE GÖRDÜK.TAŞIN ARKASINA DOĞRU DERE(KÜÇÜK BİR SU AKINTISI) VAR.TAŞIN ÖNÜNDE ÇEŞMELER VAR.TAŞIN SAĞINDA ORMAN,DAĞ FALAN VAR. ŞÜPHELENDİĞİMİZ BİR MEZAR DA VAR(TAŞIN SAĞINA DOĞRU 2,3 ADIM İLERİSİNDE)... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Kullanıcı avatarı
_esrarengiz_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: arkadaşlar bu fotoğrafı ACİL yorumlar mısınız?

Mesajgönderen malianna » 06 Eyl 2011, 04:52

anlattıklarnızın resimleri yok mu?
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen ErAy » 06 Eyl 2011, 09:06

malianna yazdı:anlattıklarnızın resimleri yok mu?

Aynı Resmi İki Farklı Konu Başlığı Altında Açmışsınız Bir Tanesi Silindi...ErAy
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 06 Eyl 2011, 09:36

s.a. bu fotoğrafı acil yorumlayalım ...doğal ...detaylı resimler gelmesi lazım kardeş
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen HayatAğacı » 06 Eyl 2011, 09:38

tek resimler arşive...
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen _esrarengiz_ » 06 Eyl 2011, 13:43

anlattıklarımın resimleri yok maalesef sadece taşın üzerindeki simgeleri yorumlayamaz mısınız?
Kullanıcı avatarı
_esrarengiz_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen PANORMOS » 06 Eyl 2011, 13:47

Arkadasım dağ falan var demekle bir yola cıkılmaz, birdahaki gidişinde detaylı fotoları atarsan yardımcı olmaya calışırız.... :gül
ASGARİ OKUYAN, ASGARİ ÜCRETE TALİM EDER...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen alp 80 » 07 Eyl 2011, 08:58

resim net degil zaten anlaşılmıyor
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen _esrarengiz_ » 09 Eyl 2011, 22:31

tamam neyse yine de sağolun...
Kullanıcı avatarı
_esrarengiz_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen malianna » 09 Eyl 2011, 23:27

_esrarengiz_ yazdı:tamam neyse yine de sağolun...

kardeş kızmaca darılmaca olmasın lütfen.
ne demiş atalarımız??
NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE...
SAYGILAR
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen _esrarengiz_ » 11 Eyl 2011, 02:18

kızma falan yok ta bi Allahın kulu dağın derenin fotosunu koymamış herkes taşın üzerindeki simgeyi gösteren foto koymuş herkes birsürü yorum yapmış yok işte taşta ki tabanca resminin anlamı 26 27 metre ilerisinde mezarlık var falan gibilerinden ama bana gelince dağın falan resmini istiyorlar bendekide şans işte...
Kullanıcı avatarı
_esrarengiz_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 11 Eyl 2011, 08:40

_esrarengiz_ yazdı:kızma falan yok ta bi Allahın kulu dağın derenin fotosunu koymamış herkes taşın üzerindeki simgeyi gösteren foto koymuş herkes birsürü yorum yapmış yok işte taşta ki tabanca resminin anlamı 26 27 metre ilerisinde mezarlık var falan gibilerinden ama bana gelince dağın falan resmini istiyorlar bendekide şans işte...

ne saçmalıyorsun arkadaşım sen.... yazıyorsan doğru düzgün anlaşılır yaz... şifreli ve manalı şekilde yazarak nereye varacaksın....

ne olduğu belli olmayan çok yaıkn bir görüntü.... örülü duvarmı? kale duvarımı? yapı duvarımı? taşmı? kayamı? uçurum kenarımı? dik yüzeymi? yakınlarında, uzaklarında nasıl görüntüler var? biz bunları görmeden, sana dememizi istiyorsun.... müneccimlik mi yapalım? kaya falcılığımı yapalım?

saçma bir resim!! resim sahibinin saçma bir manalı ve şifreli cevabı!! ben ne yazayım şimdi sana... bizim senin gibi zihniyetteki insanlara ihtiyacımız yok...
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen _esrarengiz_ » 11 Eyl 2011, 16:18

HayatAğacı yazdı:
_esrarengiz_ yazdı:kızma falan yok ta bi Allahın kulu dağın derenin fotosunu koymamış herkes taşın üzerindeki simgeyi gösteren foto koymuş herkes birsürü yorum yapmış yok işte taşta ki tabanca resminin anlamı 26 27 metre ilerisinde mezarlık var falan gibilerinden ama bana gelince dağın falan resmini istiyorlar bendekide şans işte...

ne saçmalıyorsun arkadaşım sen.... yazıyorsan doğru düzgün anlaşılır yaz... şifreli ve manalı şekilde yazarak nereye varacaksın....

ne olduğu belli olmayan çok yaıkn bir görüntü.... örülü duvarmı? kale duvarımı? yapı duvarımı? taşmı? kayamı? uçurum kenarımı? dik yüzeymi? yakınlarında, uzaklarında nasıl görüntüler var? biz bunları görmeden, sana dememizi istiyorsun.... müneccimlik mi yapalım? kaya falcılığımı yapalım?

saçma bir resim!! resim sahibinin saçma bir manalı ve şifreli cevabı!! ben ne yazayım şimdi sana... bizim senin gibi zihniyetteki insanlara ihtiyacımız yok...

arkadaşım yazdıklarım gayet açık ama sen anlıyamıyorsan o senin sorunun seninle tartışmıyacağım...insan gibi cevap vermek gerekir sadece...
Kullanıcı avatarı
_esrarengiz_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 11 Eyl 2011, 17:31

_esrarengiz_ yazdı:
HayatAğacı yazdı:

arkadaşım yazdıklarım gayet açık ama sen anlıyamıyorsan o senin sorunun seninle tartışmıyacağım...insan gibi cevap vermek gerekir sadece...

şu yazmış olduğun cevaba yazabileceğimin en sade ve uygununu yazmaya çalıştım... ne olduğu belli olmayan bir resim, resimden tabanca manası çıkatarcağız ve 27 metre ötede mezarmı? mal mı? var dememiz lazım dı? kusura bakma burada öyle bir falcı yok... böyle bir falcıda barınamaz... iyi niyetle geldiysen başımızın üstünde yerin var... kasıtlı gerilim çıkartmak için geldiysen, burada sana malzeme yok.... selametle.

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 12 Eyl 2011, 16:42

bunun maksadı başından yazdığı başlıktan belli o yüzden direk öyle bir cevap yazmıştım .... bir de benim adımı kullanmıs ...arkadaşlar lütfen herkez işini ciddiye alsın ...bu tip olaylarda emin olun herkezin hakkı birbirine geçiyor o yüzden biraz dikkatli olun ...
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen emre » 12 Eyl 2011, 21:57

S.a aman EsRaReNGiZ kardes walla ben sen sandım bu cakma esrarengizi ALLAH m dedim ne diyor bu EsRaReNGiZ kardes bu kadar bilgisiz deildi bu diyordum birde baktım cakma esrarengiz ŞAŞIRDIM :D kardes ustalarım sana dediki ayrıntılı fotola daha neyi usteliyosun etrafi gorunmuyor neye gore hangi emareye gore yorum yapılsın sen bu sitede yenisin daha eski yorumları bos kaldıkca incele istersen dier kullanıcılar kac tane resim yollamişlar nasıl fotolama teknıgı kullanmıslar bakarsan senın ıcın yararlı olur derım herkese ıyı aksamlar dılıyorum efsane suskunlugunu bozdu :D:D desifre ustam..hayat agacı ustam..EsRaReNGiZ ustam alp80 ustam herkese selamlar .... :tsk
Kullanıcı avatarı
emre
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 Eyl 2011, 08:31

emre yazdı:S.a aman EsRaReNGiZ kardes walla ben sen sandım bu cakma esrarengizi ALLAH m dedim ne diyor bu EsRaReNGiZ kardes bu kadar bilgisiz deildi bu diyordum birde baktım cakma esrarengiz ŞAŞIRDIM :D kardes ustalarım sana dediki ayrıntılı fotola daha neyi usteliyosun etrafi gorunmuyor neye gore hangi emareye gore yorum yapılsın sen bu sitede yenisin daha eski yorumları bos kaldıkca incele istersen dier kullanıcılar kac tane resim yollamişlar nasıl fotolama teknıgı kullanmıslar bakarsan senın ıcın yararlı olur derım herkese ıyı aksamlar dılıyorum efsane suskunlugunu bozdu :D:D desifre ustam..hayat agacı ustam..EsRaReNGiZ ustam alp80 ustam herkese selamlar .... :tsk

iyi dileklerin için teşekkürler emre kardeş ... o kadar cok insanla karşılaşıyorsunuz ki çoğu insanı ilk mesajından tanıyabilirsiniz saygılar... :gül

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön ARŞİV