BAKIR L ÇUBUK SİSTEMLERİ

Bu başlıkda çubuklar konusunda öğrenmek istediginiz her şey paylaşılacakdır

BAKIR L ÇUBUK SİSTEMLERİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 20 Şub 2010, 12:52

Aşağıda gibi bildiğimiz çubuk gibi tek farkı biraz elektrikle çalışması. Tutma kollarındaki ufak delikler L şeklindeki demirin rahat dönmesi için ve yandaki deliğe takılacak olan telin rahatsız etmemesi için delindi. Bilindiği gibi çubuklar yer altındaki elektriğe gidiyor. Bu ufak deliklere bir buçuk metre boyunda tel bağlanıyor. Bu teller bildiğimiz ışıldaklarda bulunan akülere bağlanıyor. Dikkat edilmesi gereken sağ ele gelecek tutma kolunun + sola gelecek kolun – olması. Aramada ise ne aranacak ise ağzımıza onu alıyoruz.

Tutma kolları bakır, uzatmalar ise iki takım var biri pirinç diğer ikisi bakır. Pirinç madene altına daha iyi gidiyor.Bakırlar ise boşluğa daha iyi gidiyor gibi.Ağzına ne alır isen ona gidiyor.resimdeki gibi bir delikten sağa artı kutpu solada aküden eksi kuTbu bağlıyon devam... ama bir tel ikinciye gerek yok resimde iki tane bağlanmış. o telde
1- 2 metre filan aküye gidiyor.10 cm lik pirinç çubuğu şüphelendiğin yere çakıyorsun. 15 metre filan ikili bir bakır kablo bulup birini sağa diğerini sola ve ucundaki ikiyi de o çaktığın yere bağlıyorsun.yine oraya giderse orada bir şey var demekmiş. Çiviyi çaktığınız yere gidiyor

Resim

Resim

Resim

ÇUBUKLAR HAKKINDA TECRÜBELER-insanın kendine uyumu 4-5-6-8-lik

LL ŞEKLİNDE uzun kenarı 30 kısa kenarı 10 cm olmalı vede içi dolu olmalı

-

boşluklarda harika diye bililinir benim çok kullandıgım çubuktur

boşlukta çarpı yapar ama hiçbir zaman çubuklara bişey temas ettirmediginiz zaman çubuk boşluk bulur

buradaki ince çizgiyi atlamayınız bakınız burada çubuklarının tutma yerine kesinlikle birşey koymayınız yani bir bakır pirinç boru içerisine yapmış oldugunuz LL şeklindeki çubukları koymayınız o zaman bir şey bulamassınız

diyelimki bir boşluk buldunuz boşlugun enini boyunu çıkarmayı çok iyi çıkarırsanız bundan sonra

bu boşlugun içerisinde bizim aradıgımız metallerden varmı diye bakacaksanızbakınız burada çok önemli bir tecrübe verecem hangimetalden arıyorsanız

İNSANIN SOL ELİ NEGATİF SAG ELİ POZİTİFTİR İYİ BİR ÇUBUKÇU BUNU İYİ BİLİR

aramak istediginiz metalden küçük bir parçayı sağ elinize alınız o zaman bu boşlugun üzerinde gezmeye başlayınız bu elinizdeki metalden varsa çubuklar tam bu noktada çarpı yapar ama iş bunlada bitmez ama şunu açıkça ifade edeyimki bu piyasada satılan cihazların yüzde seksenini bu çubuk sollar tabiki çubuklar herkeste çalışmaz bu dogrudur

İYİ BİR ÇUBUKÇU ELİNDEKİ ÇUBUKLA ARAZİDE GEZERKEN ELİNDEKİ ÇUBUKLARI UNUTUR YANİ SANKİ ELİNDE ÖYLE BİR ÇUBUK YOKMUŞ GİBİ TRANS OLMALI ÇUBUKLARI KESİNLİKLE KONTROL ETMEMELİ

BAKIR ÇUBUKLARIN AVANTAJLARI KADAR DEZ AVANTAJLARIDA VAR

minarelden etkilenir

bazen metal ayırmada yanılmaları vardır

öyle çok uzaktan metal çekimi alamazsınız

bugünlük bu kadar

-GELELİM PİRİNÇ ÇUBUK KONUSUNA

pirinç olarak en fazla kullanılacak çubuk 3 lük vede LL şeklinde olmalı kısa kenarı 10 cm uzun kenarı 50 cm

-pirinç arazide hiçbir metali kaçırmaz

-bakır vede diger metalleri buldugunda tam çarpı yapar

-gümüş buldugunda sag eldeki çubuk dik durur sol eldeki tam metalin üzerinde tam çarpı yapar

-merak ettiginiz metali buldugunda çubuklardan sag daki sola tam döner soldaki çubukta dik olur yani bu çubuklar bunu tam yapar metal ayırmada yüzde seksen tam vurur bu çubuklar bu yazdıklarımı çubuktan anlayan arkadaşar bunları arazide gömerek denesinler yani hadi çarpı yaptı burası tamam diye bir şey yok arkadalar

boşlukta genelde çok büyük oranda soldaki sola sagdaki saga tam açılım yapsada yanılma ihtimali vardır yani küçük bir boşugu çok büyük gibi gösterir

degrli arkadaşlar size bir soru

neden arazide sarı olan metalin herkes çekimini alamaz

bu metalin size bazı özelliklerini sıralamak istiyorum

-bu metalin mıklatıslanma özelligi yoktur

-bu metalin oksiti yoktur

-toprak üzerine digermetaller gibi bakır bronz gümüş gibi oksitten oluşan gaz salınımı yapmaz

-bu metal toprakta uyur

-hiçbir alantarama çubukları bunu toprakta çekim yaparak bulamaz

-öyle işte 3 metrede 4 metrede benim cihazım çeker diyenlere benim naçizane fikrim inanmayınız

-ister vlf ister pi sistem ister gpr ler vs. hiçbiri bu metali metrelerce derinliklerde bulamaz bakınız burada metal olarak sarı saçlı kızdan bahsediyorum bu önemli bir bronzu bir bakırı bir gümüşü bulur ama toprakta yatan bu metali bulamaz bu yazdıklarımı tecrübe etmek isteyen araziye gömsün 3 adaet bilezigi bir denesin yeryüzünde metallere çarpan frekansları yutan tek metal altındır ancak yüzeye yakın olan metalleri yakalayabilirsiniz

Resim

Resim

bakınız bu yazdıklarımı kendi cihazlarınızla deneyiniz topraga gömüp deneyiniz vede bu cihazların ne aramak için yapıldıklarını anlayınız araziye gömmeden anlayamazsınız yalnız altının saflıgı azaldıkça derinligi artar
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Re: BAKIR L ÇUBUK SİSTEMLERİ

Mesajgönderen mustafaedip_1978 » 13 Tem 2010, 13:47

mükemmel.
çok sağolun
Kullanıcı avatarı
mustafaedip_1978
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen S I R A D I Ş I » 13 Tem 2010, 14:46

Hayat ağacı ustam; bakır ya da pirinç çubukların maliyeti nedir ve bu çubukların hazırlanması

yaklaşık ne kadar süre alır? Bu konuda uzman sensin.
Kullanıcı avatarı
S I R A D I Ş I
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen alp 80 » 13 Tem 2010, 15:42

kazıkları yere çakıp ampermetreyle olçum yaptık,kamera akusunden guç alıp,farklı deger verdıgı yerı inceledik sonuç alamadık,açık mezarlarda sonuç verıyor ama açılmamış buldurmuyor.dsf dıye bır alantarama almıştık senın bu anlattıgın sıstemdı,kendını yere çakıyoruz,ayrımını seçıyoruz,çubuklarıyla ana cıhazın etrafında donuyoruz,,donerken metalın hattını buluyor,o tarafa yonelıp noktalama yapıyorduk ama sonuç yıne yok yanı bunların hıçbırı yuzguldurmez,ancak kas gelıştırır.bu sıstemlerı bırzdaha gelıştırmek gerekıyor net sonuçlar almak için
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen PANORMOS » 13 Tem 2010, 16:02

arkadaşar bende 4 lü bakır borulardan yapılmış cubuklar var ve boşluk bulmada benim fikrim güzel, değerli maden aramada ise yanıltmalar yapabildiği gibi bol bol spor yaptırır... :çatla :çatla
ASGARİ OKUYAN, ASGARİ ÜCRETE TALİM EDER...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen tekin » 13 Tem 2010, 17:51

bu çubuklar nekadar amelelik ettirir.
Kullanıcı avatarı
tekin
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen S I R A D I Ş I » 13 Tem 2010, 18:04

Doğru kullanıldığında, yani çubuklarla arkadaş gibi olup dilinden çok iyi anlaşılırsa işe

yarayacağına inanıyorum.
Kullanıcı avatarı
S I R A D I Ş I
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen akrep03 » 09 Ağu 2010, 20:21

:alayci
Kullanıcı avatarı
akrep03
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen olurmu » 09 Ağu 2010, 23:09

:alayci :çatla :komik
Kullanıcı avatarı
olurmu
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 10 Ağu 2010, 01:13

akreple olurmu kardeşlerim hangisinin yazısına güldünüz???söyleyinde bizde gülelim :alayci
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen HayatAğacı » 10 Ağu 2010, 09:01

sanırsam gülecek bir şey bulamadıklarına , gülüyorlar, buda bir 22.yüzyıl zihin hastalığı başlangıcı olsa gerek.....
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen PANORMOS » 18 Ağu 2010, 00:22

Arkadaşlar verilen emeğe saygı duyarsanız seviniriz,zaten gülüncek bir durum oldğu zaman gülüyoruz forumda gülmek yasak diye bir şey yok, eğer konular hakkında zıt görüşleriniz varsa fikrlerinizi sölyin tartışalım hep beraber doğru sonuca varmaya çalışalım, saygılarımla....
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen king_black » 18 Ağu 2010, 02:08

elınıze saglık faydalıo bır bılgı
tsk edrım
Kullanıcı avatarı
king_black
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen PANORMOS » 18 Ağu 2010, 14:01

ustadım bu kan grubu hikayesi başıma gelmediği için tam ne olrak bir şey diyemiyorum ama cubukları yaptıktan sonra deneme için araziye cıktığınızda sizin bilginiz haricinde ama başkasının gömdüğü yada mezar olan yerlerde pratik yaparak çalışma yapabilir. Çünkü kendiniz bir yere altın gömüp kendiniz cubukla gidermi diye düşündüğünüzde cubukları ister istemez kendinizde yön verebiliyorsnuz.

Ben cubukları yaptıktan sonra iş yerimdeki 2 arkadaşımı çağırdım ve bunların bilmediği bir yere bir bilezik koydum ve cubuklarım bileziklerinin yönünü tahmin etti, sonra boşluktada aynı olayı denedim ama yine aynı sonucu aldıktan sonra cubukları kullanmaya karar verdim. NET ortamında kan grubu ile ilişki kurup cubukların çalışmadığı söleniyor ben buna katılmıyorum ama cubuklara insan vucudundan ne kdar enerli gecer gecmezz onu bilemiyorum ama onunda çözümü kolar basit bir pil düzeneği ile enerji olayı çözülceği kanısındayım...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen olurmu » 07 Eyl 2010, 13:18

ben guldum evet ama nıye guldum bu sonucsuz fıkırler ıcın arkadaslar allah askına bakır cubuk sıstemınde ne olur gercekyen kendınızın degerlendırıp kullandıgınız sıstemı anlatın basarı elde edılır yada edılmez ama kendı kullandıgınız sıstemlerı anlatın oyle sıteden yazı almakla degıl bana da kızmayın lkutfen cunku sırf sıtelerden cubuk yapımı yapmak ıcın harcadıgım bakır prınc cubuklar 50 mt gectı :alayci :alayci :alayci :alayci :çatla :çatla :çatla
Kullanıcı avatarı
olurmu
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 07 Eyl 2010, 14:16

olurmu olmazmı bilmem ama; sen çubukları yapamadıysan kendi sorunun.... çubuk sistemindende anlamıyorsan yine kendi sorunun.... senin anlama seviye ve bir bakır çubuğu yapma seviyen kıt ise yine senin sorunun....

sen anlamadığın için gülünmesi gereken varsa oda sensin..... neye güldüğünü ve beceriksizliğini bilecek kadar seviyen yoksa, gülünecek varsa oda sensin...

tüm bunlara binaen boş boş gülüp forumda ki seviyeni düşüren yine sensin... ama ben gülmüyorum... gülünecek halin varken ben gülüp seviyemi düşürmüyorum.....

başkalarıyla komedi geçecek kadar, kendimi dramı komedi yapmam....

seviyenizi koruyun.... forumda yanlış bilgiler varsa, doğrusunu yazın.... bilmedikleriniz varsa okuyun öğrenin...
yok herşeyi biliyorsanız foruma gelmenizin manasıda yok.... yolunuz açık olsun, ırak olun bizden.
saygılarımla.

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen PANORMOS » 07 Eyl 2010, 17:39

solmaz ustadım gerekeni sölemiş, cubuk sistemini isteyen kullansın istemeyen kullanmasın kendinisine kalmış ne diyelim aaa bu aradan kullanacak arkdaşlarada tavsiyem kendi cubuklarını kendi yapsınlar dışardan para ile alacaksalar solmaz ustadım dediği gibi kalın olanını alsınlar...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen sondor28 » 11 Eyl 2010, 22:28

daha detaylı verirsen sevinirim kardeşim ben senin sistemine yakın bir sistemi sondajda su bulmak için kulanıyorum
Kullanıcı avatarı
sondor28
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen berk » 12 Ara 2010, 15:31

benim çubukçu bir arkadaşım var onun sayesinde çok kilo verdim inceledim toprakla üç tane kerpiç ev yapılabilir şahsen çubuğa inanmıyorum kardeş
Kullanıcı avatarı
berk
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen fikri1966 » 21 Mar 2011, 19:03

çubuksuz gezilmez arazide definecinin cebinde çubuk olmalı bence
Kullanıcı avatarı
fikri1966
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen kayzer1915 » 06 Nis 2011, 13:32

BU ÇUBUKLARLA ÇOOOOOOKKKKK KAZARSINIZ COKKKK
Kullanıcı avatarı
kayzer1915
kanı bozuk insanların yaptığı gibi hakaret etmekten uzaklaştırıldı
kanı bozuk insanların yaptığı gibi hakaret etmekten uzaklaştırıldı

Mesajgönderen malianna » 18 Nis 2011, 02:17

valla gülen arkadaşlara ben de birşey söyleyeyim.
bu çubuk olayı hayat ağacı ustamın ilk belirttiği gibi herkeste çalışmıyor ama bende akü bile takmadan çalıştı. kendim hayretler içerisinde kaldım çubukların birbirinin üstüne bindiği nokta buldum en az 50 veya 60 defa aynı yerde denedim çubuklar hareket ediyolar.
ama söylemek istediğim ve anlayamadığım nokta bende akü bağlantısı ve yerle irtibat yoktu sadece elime çubukları tuttuğumda hareket ettiklerini gördüm. ben eksik donanımla böyle hareket ettiği için neden ya da ne bulduğu için çubukların hareket ettiğini anlayamadım.
HAYAT AĞACI USTAM SEN KULLANMIŞSIN BOŞTA İKİ ÇUBUK BOŞLUĞA MI YOKSA METALEMİ HAREKET EDER ACABA ?
SAYGILARIMLA
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen PANORMOS » 18 Nis 2011, 02:30

malianna arkdasım cubukların hiç bir yere gitmemesi diye bir olay olmaması benim düşünceme göre yok, cubuğu her tutuğumuzda iillah bir noktaya bizi sürekler, bu sürkleme topraktaki mineral yoğunluğu olsun yada toprak altı su kaynaklarının oluşturduğu boşluklar olsun illah bizi bir yerlere sürekler... CUBUK neden kullanırız yanımızdaki ekipmanlara ilaveten işaretli yada şüphelendiğimiz yerde bize yardımcı olsun diye yoksa hangi cihaz olursa olsun alan taramalarda bilmediğin yerde tut bizi sürükleyecek ve boşa zaman gecirmiş olucağız....
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen malianna » 18 Nis 2011, 03:00

YANLIŞ ANLAŞILDIM
demek istediğim daha önce fotolarını yayınladığım bir bölgede bana işaretlenen yerde kullandım. bu sayfada komik bulup gülen arkadaşlara anlatmak için gerçekten çubukların hareket ettiğini söylemek istemiştim. bana işaretlenen yerlerde ben öylesine çubuklarla gezinirken kendim hayretler içinde kaldım ama dediğim gibiboşta çubuklar neden dönüyor.
sizin söylediğinize göre çubukların hareketi yanıltır demek oluyor
DOĞRUMUDUR
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen PANORMOS » 18 Nis 2011, 09:47

Anlattığınıza göre işaretli yada bildiğin bölgede çalışma yapmak isremişsin eğer cubukları kendin yaptıyusan yada başka bir arkadasşından aldıysan cubuklarını bilmiyorum ama çalışma şeklini bilip seni hangi yönde bir düşünceye yönlerdiryse ve elinde başka ekipmanlar yada bugularda sana bir ilham veriyorsa işaretlediğpin yerde dikkatli olmak gerekirr......
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Sonraki

Dön ÇUBUK SİSTEMLERİ