acaba binek tası olabılırmı gosterdıgı istıkamette butun arazıye hakım merdıvenli 3 metreye 3 metre bır yer var

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

HayatAğacı yazdı:S.A,
orta halli bir taş ocağı imiş.... burada olursa kaya mezar veya kaya oyma sanduka tipi mezarlar olur.... resimler içinde bu tip mezarların emarelerinden bir görüntü yok.... zaten olursa bu tip mezarlar olur...yoksa zaten yapacak bir şey yok demektir.... bu bölgede ya açılmış mezarlar varsa onlar kıyaslanır diğer bölgelere, yoksa sembol aranır.... ağzı açık oyma, yuvarlak oyma, dik yüzeylerde, kabartma türleri, kare oyma, dikdörtgen oyma, mihrab, haç gibi semboller aranmalıdır... bunlarda yoksa, burası için sadece yalın bir taş ocağı diyebiliriz...saygılarımla.

mezar ıcın kucuk dedık ama vaz gectık nedense

baska fotolar var ama bu bılgısayarımda yok

HayatAğacı yazdı:S.A,
anladım kardeş... bende benzettim ama biraz farklılık vardı onun için işaretledim.... tabanını kontrol et bir nasıl kaya mı yoksa toprakmı.... bunun gibi birebir uyuşan bir kaç bildiğim yer var...tabanı kaya idi... büyük ihtimal yarım kalmış bir yerdir burası da....
kanalı kar kalkınca tekrar detaylı fotola... nerden nereye kadar uzamakta ve nasıl bir şekil oluşturmakta bir görelim.... bölge kaya kesim yeri olduğu için kanalda büyük ihtimal kesim izlerindendir diye izlenim vermekte....yinede detay olursa daha isabetli yorumlar yapma şansımız olur...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir