BU RESIMLERE COK IYI BAKIN!!!200 YILLIK GERDANLIK !!!

Forum Kurallarını İhlal Eden Mesajların Toplandığı Bölüm

BU RESIMLERE COK IYI BAKIN!!!200 YILLIK GERDANLIK !!!

Mesajgönderen ruLet » 23 Şub 2012, 02:27

Arkadaslar gercekten Define ve tarihi eserden anlayan biriyseniz benim ciddi olarak iletisime gecin!!
Bu gerdan Su anda 55 Yasinda OLan anneme Kaynanasi tarafindan taKiLmis ve Kaynanasinada Onun Kaynanasi tarafindan takilmis daha geriye donuk bilgi bulunmamakda ama gerdanlik uzerinde bolca simge ve semboller bulunmakta ortasindaki tasin ne oldugu hakkinda hic bir bilgim yok ve ilk defa burada sergiliyorum daha onceleri kimseye kuyumcuya felanda gostermedim,
Ilgilenler bana mail atsin ciddi olarak

Arkadaslar forumda ilk mesajim cunku daha onceleri hic merakim yokdu taki annemin bunu bana gosterene kadar,ciddi anlamda kendini bu olayi meslek is yada hobi edinen arkadaslar bilgilerinizden faydalanmak ve bu gerdanlik in madden bir degeri yada hangi doneme ait oldugunu ogrenmek isterim....
Kullanıcı avatarı
ruLet
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: BU RESIMLERE COK IYI BAKIN!!!200 YILLIK GERDANLIK !!!

Mesajgönderen ruLet » 23 Şub 2012, 02:40

Arkadaslar iLgilenenler muhakkak benimle iletisime gecsin!!!
Kullanıcı avatarı
ruLet
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: BU RESIMLERE COK IYI BAKIN!!!200 YILLIK GERDANLIK !!!

Mesajgönderen HayatAğacı » 23 Şub 2012, 11:20

arkadaşım burası alım satım yapan bir site değil... kimsede bu konuda yardım edecek değildir... alım satım yapan yasal koleksiyoner siteleri var... googlede antika alınır satılır diye yazarsan bir sürü koleksiyoncu sitesi çıkar karşına...onlara müracat etmelisin.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Dön ARŞİV