ÇOK LAZIM OLCAK BİR ÇALIŞMA

Defineciliği İlgigilendiren ve Diğer Flaş Haberlerin Paylaşıldığı Bölüm

ÇOK LAZIM OLCAK BİR ÇALIŞMA

Mesajgönderen akredite06 » 30 Ağu 2010, 03:01

izinsiz her türlü reklam ve reklam içerikli foto,video v.b. gibi şeylerin sitemizde yayınlanması yasaktır...----------------D E Ş İ F R E 53--------------
Yaptığımız tüm yorumlar yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak yapmaktayız .Kaçak kazılardan uzak duralım!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
akredite06
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Re: ÇOK LAZIM OLCAK BİR ÇALIŞMA

Mesajgönderen akredite06 » 30 Ağu 2010, 12:25

BU REKLAM DEİLKİ O ZAMAN GİRİP BİR BAKSAYDINIZ SİTEYE...........
Yaptığımız tüm yorumlar yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak yapmaktayız .Kaçak kazılardan uzak duralım!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
akredite06
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen PANORMOS » 30 Ağu 2010, 14:08

merak ettim şimdi neydiki?
ASGARİ OKUYAN, ASGARİ ÜCRETE TALİM EDER...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 30 Ağu 2010, 14:25

moloz46 yazdı:merak ettim şimdi neydiki?

merak edilecek bişey yok moloz usta...herhangi bir site...başka bişey yok...
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen akredite06 » 30 Ağu 2010, 20:15

D E Ş İ F R E 53 yazdı:
moloz46 yazdı:merak ettim şimdi neydiki?

merak edilecek bişey yok moloz usta...herhangi bir site...başka bişey yok...

MERAK EDİLECEK BİR ŞEY YOK DEDİKLERİNDE BİR YERİ KAZACAGIMIZ ZAMAN ORASI KAYITLIMI YANİ TESCİLLİMİ ONA BAKA BİLİYORDUK...MESELA ANKARA BÖLGESİNDE KAYITLI HÖYÜKLERİ ÖRENLERİ TÜMÜLÜSLERİ VS GÖRE BİLİYORDUK...GOOGLA TÜRKİYE ARKEOLOJİK YERLEŞKESİ YAZDIGINIZDA ÇIKACACAKTIR tayproject DİYE
Kullanıcı avatarı
akredite06
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen PANORMOS » 30 Ağu 2010, 21:31

bu nasıl bir site yaww resmi değil ne bunlarki, ülkemin kültürel zenginiliğini bunlarmı koruyacak cok düşündürücü zaten sitedki yerler 5 yaşındaki cocuğa sorsan bilindik yerler.....
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen HayatAğacı » 30 Ağu 2010, 21:37

moloz46 yazdı:bu nasıl bir site yaww resmi değil ne bunlarki, ülkemin kültürel zenginiliğini bunlarmı koruyacak cok düşündürücü zaten sitedki yerler 5 yaşındaki cocuğa sorsan bilindik yerler.....

kardeş ben bu siteyi yıllardır biliyorum.... ya isimlerini yanlış yazıyorlar, yada kimi tümülüslere höyük diyebiliyorlar...

benim bölgemde iyi bildiğim bir tümülüse höyük demiş gitmişler.... süzgeçden geçirmediğiz zaman aldanırsınız...saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen PANORMOS » 30 Ağu 2010, 22:03

ustad süzgeçten geçirmediğiniz zaman aldınırsınız demişsin ben bunu anlamadım....
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen HayatAğacı » 30 Ağu 2010, 22:31

moloz46 yazdı:ustad süzgeçten geçirmediğiniz zaman aldınırsınız demişsin ben bunu anlamadım....

kardeş yukarıda dedim ya, bildiğim bir tümülüse gelmişler höyük demiş gitmişler, ordan bilgi alırken her dedikleri doğru diye inanmayalım.... kendi bildiğimiz doğrulara ne derece uyuyor kendi krıterlerimizden geçirelim..... :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen PANORMOS » 30 Ağu 2010, 22:33

:toka
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Dön GÜNCEL HABERLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir