DEDEKTÖR ve RADAR

Definecilikte Kullanılması Gereken Teknolojinin Tanıtımı ve Önerilerin Yer Aldığı Bölüm

Re: DEDEKTÖR ve RADAR

Mesajgönderen diramet » 28 Ağu 2010, 12:54

merhaba ben yer altı radar sisteminden emfad almayı düşünüyorum bana bukonuda yardımcı olurmusunuz.gerçekten işe yararmı dogru bir makine tafsiye edermisiniz :tsk
Kullanıcı avatarı
diramet
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 28 Ağu 2010, 14:51

diramet yazdı:merhaba ben yer altı radar sisteminden emfad almayı düşünüyorum bana bukonuda yardımcı olurmusunuz.gerçekten işe yararmı dogru bir makine tafsiye edermisiniz :tsk

diramet kardeşim kullandım çok harika bir makina ama tavsiyem pro sunu al bilhassa boslukları ve toprak altındaki suyu cok iyi buluyor derinlik konusunda 7 metreyi geçtiğini görmedim .....Yalnız her mazina gibi onunda sıkıntısı var o da coğu mineralli kayayı metal olarak görüyor... daha detaylı bilgi istersen söyle ... yalnız öğreninceye kadar kafayı yersin :alayci :alayci :alayci :alayci
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 28 Ağu 2010, 15:56

HOCAM COK DOĞRU COK MANTIKLI KONULARA DEĞİNMİŞSİNİZ EMEĞİNİZE SAĞLIK

YALNIZ BU ARKADASIN BAHSETTİĞİ MAKİNA BU İŞ İÇİN YAPILMIŞ DİYEBİLİRİM ASIL GÖREVİ JEOFİZİK CİHAZIDIR AMA BİZİM İNSANIMIZ BUNU YANLIŞ KULLANMAKTADIR . (ASLINDA DOĞRU KULLANMAKTA ÇÜNKÜ BU MAKİNA EN FAZLA 7 METREDEKİ SUYU BULUR 7 METREDE SU DA ANCAK DENİZ KIYISINDA OLUR) NORMAL RADARLAR GİBİ BU CİHAZ SİNYAL GÖNDERMİYOR BELİRLİ RADYO FİREKANSLARIYLA CALIŞIYOR YANİ HER GİTTİĞİNİZ YERDE GÜZEL BİR FREKANS YAKALAMANIZ LAZIM .. NASILKİ ARABAYLA GEZERKEN HER YERDE FREKANS DEĞİŞİYOR VE AYARLIYORSUNUZ İŞTE ÖYLE ...ENERJİ KONUSUNA GELİNCE GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ ÇOĞU İNSAN BU NOKTADA YANILIYOR BİR YERDE BİR ŞEY OLSA BİLE ENEJİSİ AZ OLDUGU İÇİN VARSA BİLE GÖREMİYOR :( BU YÜZDEN BEN ÇOK UĞRAŞTIM AMA TECRÜBE EDİNDİM .... HERKEZE DE SOLMAZ HOCAMIN BAHSETTİĞİ KONUYA DİKKAT ETMESİNİ TAVSİYE EDERİM SONUÇTA KUL YAPISI
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen gazili » 27 Kas 2010, 00:02

diramet yazdı:merhaba ben yer altı radar sisteminden emfad almayı düşünüyorum bana bukonuda yardımcı olurmusunuz.gerçekten işe yararmı dogru bir makine tafsiye edermisiniz :tsk

........................................................................................................................................
arkadaşlar sadece amacım gercek bilgileri görmenizi için kanıt olarak bilgi aktarmıştım ..

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
gazili
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 27 Kas 2010, 00:10

teşekkürler bizden kardeş yalnız bazı sitelerin adreslerini yazmışsın onları sildim ...yazmayalım lütfen ...konuya gelince o makina 6-7 mt yi geçmez geçemez .., şunu söyleyeyim doğru yolda ilerliyorsun. araştırman güzel ... hakkını helal et ....saygılar.. :gül :gül

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen gazili » 27 Kas 2010, 00:23

EsRaReNGiZ yazdı:teşekkürler bizden kardeş yalnız bazı sitelerin adreslerini yazmışsın onları sildim ...yazmayalım lütfen ...konuya gelince o makina 6-7 mt yi geçmez geçemez .., şunu söyleyeyim doğru yolda ilerliyorsun. araştırman güzel ... hakkını helal et ....saygılar.. :gül :gül

.........................................................................................................................................
görüşlerinize saygı gösteriyorum ...

ben bugün tesatüfen net den bu siteyi gördüm .üye oldum.ve de ilk defa definecilere bir nebzede olsa faydalı olacagımı düşünerek yazmıştım .EMFAD UG 12 PRO hakkın da ..övücü den çok olası konuyu anlatım..anladıgım kadarı ile benim hizmet anlayışıma uygun olmadıgın dan dolayı site forumuna her ne kadar da dürüs olmuş olsam yeterice açık bilgi yazamadıktan sonra yazdıklarımın boşuna olaçagından .yazmaya son veriyorum.. bu forumda 35 yıllık bilgilerimi deneyimlerimi burdaki Definelerim üyeleri ile görüş alış verişinde bulunarak seviyeli tartışarak bilgilenmeyi düşüncesinde idim...

Sedat kızma.
Almanya
Kullanıcı avatarı
gazili
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 27 Kas 2010, 00:30

kardeş sitemize hoşgeldin... yanlış anlasılma olmasın bir çok kişi reklam yapmaya çalışıyor o yüzden dedim ... görüş alışverişinde bulunmak herkezin hakkı ... sizin gibi kendini bilen insanlar olduktan sonra her zaman tartışmaya açığızdır ... hatamız varsa affola ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen gazili » 27 Kas 2010, 00:45

EsRaReNGiZ yazdı:kardeş sitemize hoşgeldin... yanlış anlasılma olmasın bir çok kişi reklam yapmaya çalışıyor o yüzden dedim ... görüş alışverişinde bulunmak herkezin hakkı ... sizin gibi kendini bilen insanlar olduktan sonra her zaman tartışmaya açığızdır ... hatamız varsa affola ...

...........................................................................................................................................

size tam anlamıyla katılıyorum ve de hak veriyorm .benimkisi balıklama atlar gibi oldu.özür dilerim...Ama şüda bir gerçek ..Almanyada ki www.e......de alman firması yani şirket gmbH ..Ne türk firması nede bir teşeron firmadır.. bu firma hiç zaman dolandırıcı olarak adı duyulmadı ..ama benim burda ısrarla üzerinde vurgulamak isdedigim ..şu ..Türkiye deki bai oldugunu idda eden satıcılar emfadın 10-15 metre derinlerini deki metali ve ya boşlugu buldugunu itda edenlerin yüzüne şamar atsınlar diye ...iş de kanıt üretiçi firmanın sitesin de bunlar dogrular bu desinler diye link verdim ....ya da amerikadaki kelloco nun bilgi amacıyla lik kini de kanıt olarak göstermek hata sayılmamalı ..oysa Türkiyedeki defineciler dünyanın neresin de olursa olsunlar define firmelerını tanımaktalar ...

hatadan dolayı tekrar özer dilerim
..................
bu konuda
Kullanıcı avatarı
gazili
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 27 Kas 2010, 00:57

aslında ikimizde hemfikiriz bu konuda dediğin gibi o derinlikler hayalden ileri geçemez .. almanyadaki firmayı da biliyorum o firmada çalışan arkadaş var ...2005 tarilhli faturam da var ...o firma dolandırıcı mıdır elbette değildir çünkü bu dedektör vb bir şey değildir faturasında bile JEOFİZİK CİHAZI diye geçer.... geçen yıl bu bahsettiğin sözde bayilerin(izmir-çorum-istanbul) hepsini birbirine düşürdüm ben.. o yüzden beni tanırlar ... biz burda bu konuda bilgisi olmayan arkadaslar bilgi sahibi olsun diye çalışıyoruz ....görüyorum ki sizde iyi bir araştırma yapmışsınız....saygılar....

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen priyatel » 29 Oca 2012, 21:26

s.a radar sismik cihazında net bilgi için yerr altında bir patlama şart diye biliyorum yanılıyor muyum
Kullanıcı avatarı
priyatel
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 03 Şub 2012, 11:52

s.a. kardeş nasıl bir patlamadan bahsediyorsun bilmiyorum ama : dedektörler ve radarlar ikiside radyo frekansıyla calışırlar dedektörler havada dolaşan radyo frekanslarının toprak altındaki metallere carpmasıyla durum bildirirler ...yukarıdaki bahsedilen cihazlarda kendi frekanslarını kendileri gönderirler boşluk ve metal bulma olasılıkları vardır ...çalışma prensipleri budur ...tavsiyem bu cihazlardan uzak durulmasıdır ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön TEKNOLOJİ KULLANIMI