defıne cıhazları

Sitemizle ilgili olması gereken istek dilek ve şiikayetlerinizi buraya yazınız

defıne cıhazları

Mesajgönderen algantraz » 07 Kas 2011, 11:59

arkadaslar kolay gelsın oncelıkle guzel bı form oldugunu ama bazı eksıklerın oldugnu soylemeleyım defıne cıhazları hakkında hıc bır bılgı yok sayın admın eger ıstersenız bu konuda yardımcı olmaya calısırm
Kullanıcı avatarı
algantraz
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: defıne cıhazları

Mesajgönderen alp 80 » 07 Kas 2011, 17:23

öncelikle sitemize hoşgeldin kardeş,bizdede gereken bütün bilgiler var cihazlar hakkında,bu konuda sahtekarlık çok oldugu için sitemizi hiç bulaştırmıyoruz bu konulara,ilgin için teşekkürler
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen HayatAğacı » 07 Kas 2011, 22:30

S.A,
alp80 kardeşiminde dediği gibi cihazlar hakkında hem tecrübelerimiz var, hemde bilgilerimiz var..... bizim bilgilerimiz cihazlarla yapılan arazi deneyimleridir... süreklide inceliyor ve fırsat buldukca pratik yapıyoruz.... hiçbir firmanın kendi cihazının özellikleri arazide çıkmadığına bir yandan da şahit oluyoruz... özellikle ben karşıyım bu işe.... devamlı makina kullanan yetkili kardeşlerim ara ara gereken arazi deneyimlerini vermekteler... bunun dışında dışarıdan gelen biri herhangi bir firmanın makinasını övmesini istemiyoruz.... övülecek veya makina özelliği yazacaklarda yetkili kardeşlerimdir... bizler deneyim ehli olarak ara ara defineci kardeşlerimize nerede ve ne amaçlı makina kullanacaklar bilgilendirme yapıyoruz....saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 08 Kas 2011, 03:28

dogru söze diyecek bişey yok gereken cevaplar verilmiş hangi cihaz hakkında cevap istiyorsan sorabilirsin ... ama hepsi bir tuzak tır haberin olsun ... :gül
ESARET DAGLARINDA GUL OLMAKTANSA OZGURLUK DAGLARINDA DIKEN OLMAYI ISTERIM___ OTUNU, SUYUNU BİLMEDİĞİN GÖNÜLLERDE KOYUN GÜTME ! yOKSA KAÇIRACAĞIN KEÇİLERE ÇOBANLIK YAPAMAZSIN

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen sır_16 » 10 Kas 2011, 13:29

mikron nrg-110 nasıl bir cihazdır. tecrübesi olan arkadaşlar varmı? bilgi verirse sevinirim.
Kullanıcı avatarı
sır_16
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 10 Kas 2011, 14:12

sır_16 yazdı:mikron nrg-110 nasıl bir cihazdır. tecrübesi olan arkadaşlar varmı? bilgi verirse sevinirim.

o da basit bir cihazdır ... cogunun calışma prensibi birbirinin aynısıdır sadece bazıları biraz daha güçlendirilmiştir buna ve markasına göre de gereksiz yüksek fiyatlarla satıla sunuluyor ... bu konuda dikkatli olunuz ... defineyi cihaz bulmaz siz bulursunuz ...saygılar :dede :gül
ESARET DAGLARINDA GUL OLMAKTANSA OZGURLUK DAGLARINDA DIKEN OLMAYI ISTERIM___ OTUNU, SUYUNU BİLMEDİĞİN GÖNÜLLERDE KOYUN GÜTME ! yOKSA KAÇIRACAĞIN KEÇİLERE ÇOBANLIK YAPAMAZSIN

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen sır_16 » 10 Kas 2011, 14:23

peki ustam tesoro tejon nasıl bir cihazdır. ben tek tek için almayı düşünüyorum. nrg nin videosunu izledim sahtekarlık yoksa tabii altına hassas bir cihaz gibi geldi! ama kararsız kaldım yani güvenemiyorum. bende silver ghost vardı gümüşe cok güzel bakırada öyle bronzada iyi ama altına foss. nrg yi o konuda iyi gibi gördüm ama kullanan birileri varsa bilgisini almak istedim.
sır_16
DEFİNELERİM ÜYESİ

Kullanıcı avatarı
sır_16
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 10 Kas 2011, 15:05

aşağıdaki video da göründüğü gibi hepsi bi kandırmacadır kiremitin altındaki parayı bütn dedektörler bulur ... 15-20 cmden asağı inmeyecekseniz kullanın bu konuda birşey diyemem hepsi aynı paranıza yazık

Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen sır_16 » 10 Kas 2011, 19:12

sağol usta teşekür ederim...
Kullanıcı avatarı
sır_16
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen alp 80 » 11 Kas 2011, 15:22

tek tek için hurdacı cihazı gt sovarnig kiremittende alır çokta pahalı bir cihaz degil kardeş
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Dön DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir