Definelerim.com Ailesi Büyümekte

Definelerim.com Ailesi Büyümekte

Mesajgönderen HayatAğacı » 22 Ara 2010, 19:00

definelerim.com Ailesi olarak her geçen gün büyüdüğümüzü, host firmamızın aylık ziyaretci transferi limitini aştğımızdan, bir kez daha anladık....

sabah 08 den, 16:30 a kadar teknik işleri, diğer işlermizden taviz vererek ancak düzene sokabildik... bu kısa kesintiden dolayı Özür dileriz...

definecilik aleminde , ilklerin yaşandığı , kaliteli ve seviyeli yönetim kadromuzla daha da büyüyeceğimiz kaçınılmazdır....

doğruluktan, samimiyetten ve sağlam bir ekibimizle, kalitemizden ödün vermediğimiz sürece Rabbimizin izniyle daha güzellere ve daha iyelere hep beraber yükseleceğiz...

Tüm definelerim.com kardeşlerimize ve ziyaretçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz....

Selam ve dua ile...
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Re: Definelerim.com Ailesi Büyümekte

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 22 Ara 2010, 19:55

gün gelecek sizlerin samimiyetini anlamayanlar da anlayacak ... aşılmış olan limit gerçekten önemli bir limitir....daha güzel günlere inşallah... saygılar.. :gül :gül :gül
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen obuz » 23 Ara 2010, 00:10

selamlar site yönetici ustalarım başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum nice başarılara allah nasip etsin sizleri .yaklaşık .1aydır siteyi geziyorum amatör .3.ligde idim yavaş yavaş bir üst lige cıkıyorum sizlerin katkılarıyla :tsk :tsk. not göremediğin bir hedefi asla tutturamazsın .insanlar tüm yaşamlarını refaha ulaşmatutkusuyla daha mutlu .daha dolu dolu gecirme hayalleri kurarak tüketirler.bu sözler hepimiz için geçerlidir saygılarımla :tsk
Kullanıcı avatarı
obuz
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 23 Ara 2010, 00:17

obuz yazdı:selamlar site yönetici ustalarım başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum nice başarılara allah nasip etsin sizleri .yaklaşık .1aydır siteyi geziyorum amatör .3.ligde idim yavaş yavaş bir üst lige cıkıyorum sizlerin katkılarıyla :tsk :tsk. not göremediğin bir hedefi asla tutturamazsın .insanlar tüm yaşamlarını refaha ulaşmatutkusuyla daha mutlu .daha dolu dolu gecirme hayalleri kurarak tüketirler.bu sözler hepimiz için geçerlidir saygılarımla :tsk

iyi dilekleriniz için Allah razı olsun kardeş.... gerçekten bizler bu işe gönül verdiysek hep beraber İnşallah daha güzel günleri göreceğiz... yeter ki amellerimiz - niyetlerimiz sahih ve temiz olsun.... önemli olanda budur zaten....saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen mustafaa » 06 Ara 2011, 16:06

durmak yok yola devam dıyorsun usta emegıne saglık... :tsk
Allah’ım ben senden temiz rızık,faydalı ilim ve kabul edilmiş amel istiyorum. ....
Kullanıcı avatarı
mustafaa
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen yazan77 » 06 Ara 2011, 22:56

TEBRİKLER
Kullanıcı avatarı
yazan77
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen ErAy » 09 Ara 2011, 20:28

definelerim.com ailesi bir bütündür.başarı tek tek hepimizin başarısıdır ve bu başarıda emeği geçen tüm aile mansuparımı teker teker tebrik eder başarılamızın daim olmasını Cenab-Hakk'tan niyaz ederim.sizleri Allah için çok seviyorum.Selam ve dua ile ... :gül :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Dön GENEL DUYURULAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir