YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

RAFET10 yazdı:selamlar

sız sıte yonetımı ve ustalar kendınıze yakışanı yapıyorsunuz yolunuz acık olsun daima ...saygılar acemi mustafa dan...

oguz20 yazdı:arkadaslar gercekten bu sıtenın yonetıcı ve mudavımlerıne cok tşk ederız ben kazı yapmıyorum ama ılgım cok
bu sıtede gezmekten zevk alıyorum

er_I yazdı:bu sitenın (içerik ve yonetıcılerı) gercekten farklı..bılgı paylasımı son derece yere sağlam basan ispatlı ve acıklamalı yapılıyor.kımse kaya falcılıgı yapmıyor yapanlara da engel oluyor.bizleri bilgilendıren ve sorularımıza en ıcten samımı dusuncelerıyle desten veren tum ustad usta ve kardeslerıme tesekkuru borç bılıp saygılarımı sunarım.BAŞARILARIMIZ DAİM OLUR İNŞAALLAH...
eray kardeşim...

er_I yazdı:bu sitenın (içerik ve yonetıcılerı) gercekten farklı..bılgı paylasımı son derece yere sağlam basan ispatlı ve acıklamalı yapılıyor.kımse kaya falcılıgı yapmıyor yapanlara da engel oluyor.bizleri bilgilendıren ve sorularımıza en ıcten samımı dusuncelerıyle desten veren tum ustad usta ve kardeslerıme tesekkuru borç bılıp saygılarımı sunarım.BAŞARILARIMIZ DAİM OLUR İNŞAALLAH...

levent50 yazdı:BİRBİRİNE KARŞILIKLI BAKAN YILAN RESMİ NEYİ İFADE EDİYOR BİLEN VARMI.YARDIM LÜTFEN.

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir