YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

KoRsAN_52 yazdı:slm ustalarım ben uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum fakat resimlerime herhangi bir cvp gelmiyor yada tam olarak incelenmiyor bi hatam kusurum varsa özr. dilerim umarım tekrar cvp alırım yayınladığım resimlere saygılar...

KoRsAN_52 yazdı:slm ustalarım ben uzun zamandır bu siteyi kullanıyorum fakat resimlerime herhangi bir cvp gelmiyor yada tam olarak incelenmiyor bi hatam kusurum varsa özr. dilerim umarım tekrar cvp alırım yayınladığım resimlere saygılar...

erolll2 yazdı:resim yükleyemiyorum neden

priyatel yazdı:Dileklerimizi yazabileceğimiz bu sayfaya dilerim ki burada ki her kez zengin olur Din ve iman ile Hakka kavuşur.

priyatel yazdı:Dileklerimizi yazabileceğimiz bu sayfaya dilerim ki burada ki her kez zengin olur Din ve iman ile Hakka kavuşur.

iskocyalİasi yazdı:slm
arkadaşlar
iskocyalİasi yazdı:slm lar bu siteye yeni kayıt oldum bu siteyi kullanmak içi
n bana yardımcı olursanız sevinir şimdiden teşekürler

HayatAğacı yazdı:S.A,
yüklenen resimler silinmemektedir... gerek görülürse arşive taşınır... bunun haricinde sonradan silmek istediğiniz resimler varsa hiç yüklememenizdir...saygılarımla.

HayatAğacı yazdı:S.A,
yüklenen resimler silinmemektedir... gerek görülürse arşive taşınır... bunun haricinde sonradan silmek istediğiniz resimler varsa hiç yüklememenizdir...saygılarımla.

cakır yazdı:HayatAğacı yazdı:S.A,
s.a ustam benin resimleri kararta biliyorsak karartalım yok yapamıyosak en azından arşive alalım manisada bu siteyi takip eden cok arkadaşlar var bir ikişi benimle tiii geçiyo lütfen bu fotorafla ilgilenirseniz cok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim ustamm........

değerli ustalarım çevremizde bazı definecilerden duyduklarımıza göre, bazı cinci hocalar bu işlerde definecileri yönlendiriyormuş şahsen benim cinci hocalarla işim olmaz fakat bu hocalara kapılmış definecileri bilgilendirmek adına...siz değerli ustalarımızın fikirlerini alabilirmiyiz, mesela bu hocalar define bulmada ne kadar etkili olabilirler bunlara ne kadar önem verilmelidir ... 
beşer yazdı::dede değerli ustalarım çevremizde bazı definecilerden duyduklarımıza göre, bazı cinci hocalar bu işlerde definecileri yönlendiriyormuş şahsen benim cinci hocalarla işim olmaz fakat bu hocalara kapılmış definecileri bilgilendirmek adına...siz değerli ustalarımızın fikirlerini alabilirmiyiz, mesela bu hocalar define bulmada ne kadar etkili olabilirler bunlara ne kadar önem verilmelidir ...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir