FARKLIYIZ.

Re: FARKLIYIZ.

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 18 Ağu 2010, 01:34

peygamber efendimizin bir mübarek sözü vardır...''odunun ateşi yakması gibi hased sahibide amelini yok eder''
gün geçtikçe sitemizin büyümesini çekemeyip ateşin odunu yakması gibi definecilikte kül olup dağılacaklar...
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen HayatAğacı » 18 Ağu 2010, 08:50

eeeee!!!!! farklı oldunmu hasedcilerde olacak, çekemeyenlerde olacak.... biz onlara kulak asmayacağız... İnsan kendi yaptığı hareket ile kendisini küçültür veya büyültür....

bizler samimiyiz, samimi olarak yola çıktık... samimi olarak devam ediyoruz... :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen PANORMOS » 18 Ağu 2010, 13:55

AYNEN USTADLARIM DEDİKLERİNİZİ AYNEN KATILIYORUM, ART NİYETLİ KİŞİLER CIKABİLİR AMA BU GİBİ OLMUSUZLUKLAR BİZİM ŞEVKİMİZİ KIRCAĞINA DAHA COK AZİMLİ OLMAMIZA SAĞLADIĞI GİBİ, ATALARIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ÇALIŞAN DEMİR PASLANMAZ HESABI...
ASGARİ OKUYAN, ASGARİ ÜCRETE TALİM EDER...
Kullanıcı avatarı
PANORMOS
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen S I R A D I Ş I » 18 Ağu 2010, 13:58

iT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR... VESSELAM... :dede
Kullanıcı avatarı
S I R A D I Ş I
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen serhat21 » 31 Ara 2010, 00:07

hayırlı uğurlu olsun umuyorum dostluk kardeşlik gibi duyguların eşliğinde kimseden çamur almadan daha doğrusu kimseler gibi olmadan yolunuza devam edersiniz ALLAH hayırlısını versin..
Kullanıcı avatarı
serhat21
Şeref Konuğu
Şeref Konuğu

Mesajgönderen HayatAğacı » 31 Ara 2010, 00:10

serhat21 yazdı:hayırlı uğurlu olsun umuyorum dostluk kardeşlik gibi duyguların eşliğinde kimseden çamur almadan daha doğrusu kimseler gibi olmadan yolunuza devam edersiniz ALLAH hayırlısını versin..

S.A
teşekkür ederim arkadadaşım.... iyi niyetle gelen herkes can ciğer kardeşimizdir, dostumuzdur...başımızın üstünde yeri vardır...saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen serhat21 » 31 Ara 2010, 00:16

neden kötü niyet ile geleyim bende sizler gibi insan değilmiyim haberim yoktu gezinirken denk geldim baktım deşifre hayatağacı gibi tanıdık isimler gördüm selam vermeden hayırlı uğurlu olsun demeden geçmek istemedim gelmişkende göz attım gerçektende emek evrilmiş emeğinizin karşılığı dostluk muhabbet ve güzellikler olsun inşallah. Biz hiç bir zaman hiç kimseye düşman olmadık düşman gibi tanıtıldık haksız yere karalandık dilerim sizlerde bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız gerekenler yapıldı suçlular en kısa sürede cezalarını çekecekler birbirimizi farklı tanımamıza sebep olanlar hesaplarını adaletin karşısında ödeyecekler

gerçektende beğendim tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun hep dost kalmak dileği ile selametle....
Kullanıcı avatarı
serhat21
Şeref Konuğu
Şeref Konuğu

Mesajgönderen HayatAğacı » 31 Ara 2010, 00:30

serhat21 yazdı:neden kötü niyet ile geleyim bende sizler gibi insan değilmiyim haberim yoktu gezinirken denk geldim baktım deşifre hayatağacı gibi tanıdık isimler gördüm selam vermeden hayırlı uğurlu olsun demeden geçmek istemedim gelmişkende göz attım gerçektende emek evrilmiş emeğinizin karşılığı dostluk muhabbet ve güzellikler olsun inşallah. Biz hiç bir zaman hiç kimseye düşman olmadık düşman gibi tanıtıldık haksız yere karalandık dilerim sizlerde bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız gerekenler yapıldı suçlular en kısa sürede cezalarını çekecekler birbirimizi farklı tanımamıza sebep olanlar hesaplarını adaletin karşısında ödeyecekler

gerçektende beğendim tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun hep dost kalmak dileği ile selametle....

S.A
kardeş, üzerinize alınmayın, sizle ilgili yazmadım, özele ve genele yazdım...özelde siz değilsiniz... uğraşanımızda var, sağolsun, sizler gibi dostlar her zaman başımızın üstünde yeri var....

ayrıca bizleri tanıyan dost olarak tanıyorsa ne mutlu bize....

Allah razı olsun... :gül

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 31 Ara 2010, 08:07

serhat21 kardeşim hoş geldin...
geçmişte size yapmış olduğum hakaretlerden dolayı tekrar buraya gelip hayır dilemeniz bir insanlık göstergesidir.hakkınızı helal edin. :gül
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen xerkex » 31 Ara 2010, 12:24

güzel bir site olmuş emeğinize sağlık inşaalllah daha iyi yerlerde gelir . başarılar
Kullanıcı avatarı
xerkex
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen serhat21 » 31 Ara 2010, 14:06

deşifre kardeşim ALLAH ımıza milyar defa sonsuz defa hamd ve şükürler olsunki herkes artık herşeyin farkında bunu bildikten sonra ortada hak kalmamıştır özelliklede ikimiz arasında söz konusu olamaz bu günelri görmek güzel ve inşallah dahada güzel günler göreceğiz

senin yada başka bir çok kişin yazdıklarına çizdiklerine değil onları sizlere yazdıran ve çizdirene dir helal olmayan hakkım ve cezalarını çekecekler kimseninde bundan zerre kadar şüphesi olmasın bizim düşmanımız yoktur bu böyle bilinsin

ayrıca alemde kendisini lider üstad yada çok bilgili göstermeye çalışan bir takım budalalar var asıl onlara dikkat edilmeli ben bu alemde kendimden başka usta görmedim herkes kendi si için eşsiz bir ustadır kimse kimseden üztün değildir

müslüman mezarı kazarak defineci olunmaz defineci odurki yaptığı çalışmalarda sonuç almış sonuca gitmiş kişidir gerisi hayatı boyunca defineciyim der gezer ama nasip olmazki bir adet kapak taşı açsın bir kapı açsın

sizinle uğraşan zerzevatlar bizimle çok uğraştı onlara diyorum ki yüreği olan gelsin serhat21 ile uğraşsın ama nerde be kardeş onlarda o yürek varmıdır ya neyse gazamı geldim nedir bu kadar yeter ALLAH a emanet ol
Kullanıcı avatarı
serhat21
Şeref Konuğu
Şeref Konuğu

Mesajgönderen HayatAğacı » 31 Ara 2010, 15:15

xerkex yazdı:güzel bir site olmuş emeğinize sağlık inşaalllah daha iyi yerlerde gelir . başarılar

Allah razı olsun kardeş... Rabbim her güzel amel edenle beraber olsun.... güzel bir Aile ortamı oluşturduğumuza inanıyorum....Rabbim herkesin gönlüne göre en güzelini nasip etsin.... Selam ve dua ile...

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen fredi » 31 Ara 2010, 21:45

ben soyle soyluyorum daha oncede yazdım daha once baska sıte uyeydım bu sıteyı sans eserı buldum neysekı de bulmusum burda ustalara ve dıyer kardeslerıme tesk edıyorum nednmı dersenız cok sevıleyı cok saygılı kımse kımseden emegını saklamıyor elınden gelenın fazlasını yapıyorlar elerıne saglık emeklerıne saglık allahım kolaylık versın bu kadar seyle ugrasmak gercekten zor emeklerınıze saglık :tsk
Kullanıcı avatarı
fredi
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen obuz » 31 Ara 2010, 23:47

merhaba ustalarım şunu unutmayalım .dünyada kavga çıkaranlar güçsüz insaların işidir her zaman güçlüleride savaşın içine çekerler savaşdan uzak duranlarda. kaliteli insalardır kalitemizide sagısızlarada saygıyla gösterelim :gül
Kullanıcı avatarı
obuz
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 31 Ara 2010, 23:53

obuz yazdı:merhaba ustalarım şunu unutmayalım .dünyada kavga çıkaranlar güçsüz insaların işidir her zaman güçlüleride savaşın içine çekerler savaşdan uzak duranlarda. kaliteli insalardır kalitemizide sagısızlarada saygıyla gösterelim :gül

teşekkür ediyorum kardeşim...yerinde söylenen söz kılıçtan keskindir :ok :gül
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen alp 80 » 07 Oca 2011, 09:50

UNUTMAYALIMKİ HZ PEYGAMBREDE İFTİRA ATTILAR,SAVAŞ AÇTILAR.HERŞEYIN BİR DÜŞMANI MUTLAKA VARDIR.DOGRU NEKADAR DOGRU OLSADA
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen alp 80 » 07 Oca 2011, 09:53

bu kanunlar,yasaklar gölgesinde bir site ancak bukadar güzel olabilir,alemde TEK [DEFİNELERİM.COM] başka yok
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Dön GENEL DUYURULAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir