YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

serhat21 yazdı:hayırlı uğurlu olsun umuyorum dostluk kardeşlik gibi duyguların eşliğinde kimseden çamur almadan daha doğrusu kimseler gibi olmadan yolunuza devam edersiniz ALLAH hayırlısını versin..

serhat21 yazdı:neden kötü niyet ile geleyim bende sizler gibi insan değilmiyim haberim yoktu gezinirken denk geldim baktım deşifre hayatağacı gibi tanıdık isimler gördüm selam vermeden hayırlı uğurlu olsun demeden geçmek istemedim gelmişkende göz attım gerçektende emek evrilmiş emeğinizin karşılığı dostluk muhabbet ve güzellikler olsun inşallah. Biz hiç bir zaman hiç kimseye düşman olmadık düşman gibi tanıtıldık haksız yere karalandık dilerim sizlerde bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız gerekenler yapıldı suçlular en kısa sürede cezalarını çekecekler birbirimizi farklı tanımamıza sebep olanlar hesaplarını adaletin karşısında ödeyecekler
gerçektende beğendim tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun hep dost kalmak dileği ile selametle....

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

xerkex yazdı:güzel bir site olmuş emeğinize sağlık inşaalllah daha iyi yerlerde gelir . başarılar

obuz yazdı:merhaba ustalarım şunu unutmayalım .dünyada kavga çıkaranlar güçsüz insaların işidir her zaman güçlüleride savaşın içine çekerler savaşdan uzak duranlarda. kaliteli insalardır kalitemizide sagısızlarada saygıyla gösterelim

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir