kutluyorum 
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM

samyeli yazdı:bilgi ve teçrübenize hayran kaldım usta böylesini ilk defa görüyorum emeginize ve ugraşlarınıza teşekürler
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM

samyeli yazdı:bilgi ve teçrübenize hayran kaldım usta böylesini ilk defa görüyorum emeginize ve ugraşlarınıza teşekürler

acta est fabula!
arkeo yazdı:Selam.. Siteniz hayırlı olsun. Her açıdan güzel hazırlanmış hoşuma gitti, emeklerinize sağlık...![]()
Hayatağacı usta, keşfinize diyecek yok gerçekten, sadece ''siz bu işi biliyorsunuz!''' diyebilirim. saygılar....
(Videodaki fon müziğini merak ettim, parçanın ismini öğrenmemiz mümkünmüdür? )

acta est fabula!

black75 yazdı:tümülüs girişleri güneşle tespıtınız cok enteresan i ınancları yasayış tarzları ve donemlerı hepsının gırışı farklıdır burda sade guneşle tespıt ınsanları yanıltır

DENİZZ yazdı:Güneş doğuşuyla ilgi tespitler kısmen dogrudur. paylaşım için teşekkürler

mysiya_halit yazdı:evt bende güneş ile yapılan tespitin yanlış oldugu kanısındayım güneş tümülüslerin hep güney dogusundan dogmaz kuzey dogusunda bakarsak ne olucak ozamanda ordan dogmuş olucak????

Dön TÜMÜLÜS GİRİŞLERİNİ BULMA YÖNTEMİ
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir