kaplumbağa diyorlar ama dedim ustalar baksın

Define ve Mezar İşaretlerinin Paylaşıldığı Bölümümüz

kaplumbağa diyorlar ama dedim ustalar baksın

Mesajgönderen şahmalı » 21 Şub 2012, 01:14

Resim

Resim

Resim

bu çukurlar tosbaaya benzetilen kayanın 7-8 metre çapraz gerisinde

Resim
Kullanıcı avatarı
şahmalı
BaNNeD
BaNNeD

Re: kaplumbağa diyorlar ama dedim ustalar baksın

Mesajgönderen HayatAğacı » 21 Şub 2012, 01:31

değil kardeş... insanlarımızda nasıl br hayal gücü var anlamak mümkün değil... şifzofreni hastası bile bu kadar hayal üretemez... Rabbim bu şizofrenik düşünceli usta geçinen insanlardan, defineci kardeşlerimizi kurtarsın... bunların hayal üretmelerine kimse yetişemez... uzak durmak lazım...saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen şahmalı » 21 Şub 2012, 01:34

HayatAğacı yazdı:değil kardeş... insanlarımızda nasıl br hayal gücü var anlamak mümkün değil... şifzofreni hastası bile bu kadar hayal üretemez... Rabbim bu şizofrenik düşünceli usta geçinen insanlardan, defineci kardeşlerimizi kurtarsın... bunların hayal üretmelerine kimse yetişemez... uzak durmak lazım...saygılarımla.

amin ustam amin.oraya kadar yorulduğumuz yanımıza kar kaldı.okusun arkadaşlar faydalansın.teşekkür ederim yorumunuz için.
saygılar..
Kullanıcı avatarı
şahmalı
BaNNeD
BaNNeD

Mesajgönderen Atilla » 21 Şub 2012, 21:13

kaplumbağaya benzettiler dediğiniz kişilerin yanına bile yaklaşmayın bence... ben işçilik bile göremedim... çukur dediğiniz yer benim dikkatimi çekti... öyle olsa siz belirtirdiniz ama yan duvarların yapısı örme olabilir mi? üstteki malzeme dolgu (ama sel dolgusu da olabilir) alttaki taşlar örme ise kayda değer bir yer olabilir... buranın daha uzaktan geniş açılı fotosu ve çukurların daha detaylı fotosu varsa iyi olur...
Saygılarımla
Tüm yorumlarımı araştırmalarınızı yasal zeminde yürüteceğiniz varsayımıyla ve ön bilgi amacıyla yapıyorum... Kaçak kazı yapmayınız...
Kullanıcı avatarı
Atilla
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen ErAy » 22 Şub 2012, 10:15

HayatAğacı ve Atilla ustalarım gerekenleri söylemişler... :gül

ama şizofrenik ustalar ozellıkle facebook ortamında fazlasıyla mevcut...kesınlıkle uzak durmak gerekıyor... :dede
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen malianna » 22 Şub 2012, 17:16

bursaı bir dere ya da deniz kenarında mı acaba??
bilgi verirseniz bende bir fikir verebilirim.
kaplumbağa değil ama güzel mıcırlar var benim ilgimi çeken bu oldu..
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Dön RESİMLİ DEFİNE İŞARETLERİ