kartal

Bu Bölümün Amacı Muhtelif Konular Üzerinden Tartışarak Bilgimizi Derinleştirmektir

kartal

Mesajgönderen asup » 23 Şub 2012, 02:36

arkadaşlar hekese kolay gesin benhakan sizlerden biraz bilgitoplamak isterim banayardıcı olursanızsevinirim şididen yorumlarınıziçimn teşekür ederim benim yazlıgımvar evimin baçesinden deniseviyesiyüksek baçenin esonnoktası uçurm orda kayalarvar büyükkayada kartal çizimivar asagıda denizzin içinde bikayadahavar okayanıüstünde kabarmakartal kanatları açık ayaklarında koyun var koyunuagzında samanvar denizdekikartal tepedeki kartala bakıyor uzunyılar araştırmayaptım bahçedeki kayayı çizme kartalı kırmayabaşladım horosanlayaptıklarıiçin anca on santim inebildim biradahakırdıkdan sonra üçgenşeklinde koyulmuş üçtane yumurta büyüklüyünde yeşil kırmızı siyah taşçıktı bunarıgösterdim deyeri olmayan taşlar ama bubiişaretdi sonra büyükmakkapla delmeyebaşladım okadarsertki hiltiyle bile yarımsaat sora deldim ama içinden akrepler çıkmayabaşladı bedekortum deldiyimyere agaç çakdım akreblerokadarçokdiki onlarıtısım sanedip nerdeyse üstlerine atlıyacaktım amababam bikaçını öldürünce gerçek olduklarını aladım birsüre sonra bazıdefineci arakdaşlar evimin önünde dolaşmaya başladı bende rahatsız olmaya başladım birakşam babamna beraber denizdekikattalı kırıp oduguyere denizin içine attık kimseler görmesindiye babamın ateşi sönmüştü amabenim ateşimsönmedi arkadaşlar buişareler hakında bilgisi olan varmı banayardıcı olmanızı isterim
Kullanıcı avatarı
asup
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: kartal

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 23 Şub 2012, 07:50

SANIRIM YARDIM İSTEMEN İÇİN BİRAZ GEÇ OLMUŞ...İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA YARDIM OLUNMAZ...RESİMSİZ İSE HİÇ YARDIMCI OLUNMAZ...RESİMLE DİYECEĞİM AMA KARTALI KIRDIĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ...
BİZDEN ÖNCEKİ NESİLLER İŞARETLERİ KIRMIŞ OLSALARDI BUGÜN BİZ NE İŞARETİNE BAKACAKTIK :?: ÖNÜNE GELEN İŞARET KIRSIN,BANA NASİP OLMUYORSA BAŞKASINADA NASİP OLMASIN ANLAYIŞI TAŞIYANA YAPILACAK HİÇBİR YARDIMIMIZ YOKTUR...
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Re: kartal

Mesajgönderen ErAy » 23 Şub 2012, 10:58

D E Ş İ F R E 53 yazdı:SANIRIM YARDIM İSTEMEN İÇİN BİRAZ GEÇ OLMUŞ...İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA YARDIM OLUNMAZ...RESİMSİZ İSE HİÇ YARDIMCI OLUNMAZ...RESİMLE DİYECEĞİM AMA KARTALI KIRDIĞINIZI SÖYLÜYORSUNUZ...
[size=150]BİZDEN ÖNCEKİ NESİLLER İŞARETLERİ KIRMIŞ OLSALARDI BUGÜN BİZ NE İŞARETİNE BAKACAKTIK :?: ÖNÜNE GELEN İŞARET KIRSIN,BANA NASİP OLMUYORSA BAŞKASINADA NASİP OLMASIN ANLAYIŞI TAŞIYANA YAPILACAK HİÇBİR YARDIMIMIZ YOKTUR...
[/size]
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Dön ARAŞTIRALIM TARTIŞALIM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir