kayadaki üçgen

Define ve Mezar İşaretlerinin Paylaşıldığı Bölümümüz

Re: kayadaki üçgen

Mesajgönderen muzo » 03 Eki 2010, 20:45

hocam bizdende saygılar inşallah bir başka işaretlerle paylaşımla karşınıza çıkarız
Kullanıcı avatarı
muzo
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 03 Eki 2010, 20:59

kardeş, yerin altındakinin kimseye faydası yok, ben şahsım olarak can-ı gönülden sizlerin birşeyler bulup nasiplenmesini istiyorum....ama bu hobiyi yaparkende kendimizi heder edecek kadar üzerine düşmememiz lazım....zaman buldukca, durumumuz elverdikce yapmamız en makul olanıdır.... bu üçgen işareti olarak sunduğunuz taş yerinden çıkınca ne kadar doğal olduğuda ortaya çıktı... doğallıktan başka birşey yok son resimlerinizde herşey açık ortada...
boş yere emek sarfetmenizi istemem.... inanın resimler buraya foruma geldiğinde defalarca bakıyoorum ki üye kardeşlerimi yanıltacak birşey yapmayayım diye...sizi boş yere hele ki bile bile boş emek sarfettirmek büyük bir vebaldir, kul hakkıdır.... şahsım olarak resimlerinize doğal oluşum diyorum...eğer güveniniz var ve tecrübemize itimatının birazcık varsa orda emek sarfetmeyin.... bazı siteler biliyorum bu resimler oraya gitse hemen altta ırmak var üstte bayır var, birde patika var onun sonunda siyah taş var aha ora derler.... tüm yorumları bu ve buna benzerdir....

bu tiplemeler arazi yüzü görmemiş, arazide kendi fotoladıkları resimleri olmaya masa üstü yorumculardır...aldanmamanızı da söylemek boynumun borcudur....

haa, bölgenizde başka işaret ( sembol ) ler arayabilirsiniz.... yeni sembollerle geldiğinizde elimizden geleni yaparız..saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen muzo » 03 Eki 2010, 21:24

bende bu siteyi araştırırken iyibir site demiştim buradaki yorumlarınızı inceledim iç açıcı geldi tabiki her gönül ister kazmayı vurduğum yerde para çıksın sizi yorumlarınızdan dolayı kutluyorum esen kalın
Kullanıcı avatarı
muzo
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 03 Eki 2010, 21:54

muzo yazdı:bende bu siteyi araştırırken iyibir site demiştim buradaki yorumlarınızı inceledim iç açıcı geldi tabiki her gönül ister kazmayı vurduğum yerde para çıksın sizi yorumlarınızdan dolayı kutluyorum esen kalın

güzel insan güzeli görür...her iyi niyetli üyelerimiz başımızın tacıdır...
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Önceki

Dön RESİMLİ DEFİNE İŞARETLERİ