Konya Arkeoloji Müzesinden Görüntüler

Müzelerimiz Hakkında Bilgilerin ve Resimlerin Paylaşıldığı Bölümümüz

Konya Arkeoloji Müzesinden Görüntüler

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 20:15

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Re: Konya Arkeoloji Müzesinden Görüntüler

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 20:16

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 20:17

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen HayatAğacı » 23 Oca 2011, 20:58

S.A
harikasın ustam, her bir yapıt ve metaryel mükemmel işçilikte... bahçedeki yapıtlarda birer harika... her biri başlı başına konu olacak güzellikte...
zaman nasıl yetirdin buraya anlamış değilim :komik

ben olsaydım bir yapıtı inceleyene kadar kapanış mesaisini bitirirdim... gerçekten güzeller....teşekkürlerimi sunuyorum...Allah razı olsun. :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 22:04

aynen dediğin gibi ben daha önce gezdiğim için sizlerin görselliğine sundum umarım beğenmişsinizdir

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 23 Oca 2011, 22:10

esrarengiz usta bu ara coştun,hızına yetişemiyoz,biraz yavaş yaw :lol: :lol:
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 22:29

ustad maşaallah de nazar değmesin ...:)hem bizim öyle tümülüsümüz yokki pikniğe gitsek... ara sıra gider lahitlere bakar iç geçiririz :alayci :alayci

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen HayatAğacı » 23 Oca 2011, 22:41

maşallah , maşallah, Rabbim nazardan ve hasedcilerin hasedinden korusun... definecilik aleminde tek bir tane hasedci var...onuda bazı kardeşlerim gibi Allah'a havale ettim....

Üstad tümülüs dediğin nedir ki, ben tümülüs görmekten bıktım sende kaya mezar ve lahit görmekten mi bıktın.... :komik merak etme benimde kaya mezarlarım var :dede sırası gelmedi :komik sırası gelince onlarıda yaynlarız elbet..... :komik sağlık sorunlarım yaza kadar düzelirse kaya mezar bölgemizede piknik yapmaya gideceğim inşallah.....yükseklerde olduğundan yürüme gelmiyor bana.... hayırlısı diyelim....Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin...gün gelir senlede tümülüs eteklerinde piknik yaparız inşallah....Allah razı olsun. :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Oca 2011, 23:19

inşallah ustad ... herşeyden önce sağlık ALLAH acil şifalar versin gerisi kolay ... :gül

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön ARKEOLOJİ MÜZELERİMİZ