Lütfen Acil Yardım

Lütfen Acil Yardım

Mesajgönderen memati63 » 24 Ara 2011, 18:32

Hocam öncelikle böyle bir siteyi kurduğunuz için sizlere minnettarım ve emeği geçenlerden rabbim yardımcıları olsun.
Sizden tek bi ricam var bir iki gün önce araziye çıktım ve bir yamaçta kayalar olduğunu farkettim ve o kayalığın ortasında ise elle kazılmış bir oturak (koltuk )
farkettim ama oturakta ellerine koyacak yerler yok sizden bir ricam olacaktı bunun manası nedir.
ŞİMDİDEN TŞKLERİMİ SUNARIM...
Kullanıcı avatarı
memati63
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: Lütfen Acil Yardım

Mesajgönderen HayatAğacı » 24 Ara 2011, 18:36

S.A,
kardeş, öncelikle Ailemize hoşgeldin.... resimleri görelim.... çok insanın koltuk olarak anlattığı, resimler gelince koltuk olmuyor.... kesin sonuçlara ulaşmak istiyorsanız, uzak yakın detaylı fotolar yükleyin...sonrasında gereken yorumlar yapılır....saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen memati63 » 24 Ara 2011, 18:41

Hocam bilgileriniz için tşkler.Daha 3 4 saat önce fıstık tarlasında fıstık ağaçlarına gübre yapıyorduk ve yanımdaki arkadaşım bana burda kayanın içinde bir koltuk olduğunu söyleyince bende meraktan bakmak istedim ve gerçekten bir koltuk olduğunu farkettim ama kayalıklar bir yamaçta koltuğa çıkıp oturmak içinse 3 tane ayaklıklar var onlarda kayadan oyulmuş inancınız olsun tam dikkat edilmesi gereken bir yer.
Kullanıcı avatarı
memati63
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen ErAy » 24 Ara 2011, 21:06

ailemize hoşgeldin kardşim :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
DeFiNeLeRiM YeTKiLiSi
DeFiNeLeRiM YeTKiLiSi

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 25 Ara 2011, 15:59

memati63 yazdı:Hocam bilgileriniz için tşkler.Daha 3 4 saat önce fıstık tarlasında fıstık ağaçlarına gübre yapıyorduk ve yanımdaki arkadaşım bana burda kayanın içinde bir koltuk olduğunu söyleyince bende meraktan bakmak istedim ve gerçekten bir koltuk olduğunu farkettim ama kayalıklar bir yamaçta koltuğa çıkıp oturmak içinse 3 tane ayaklıklar var onlarda kayadan oyulmuş inancınız olsun tam dikkat edilmesi gereken bir yer.

anlatımlarınıza bakılırsa güzel bir yer olduğu kanısındayım...detaylı fotolarınızın yanında iki önemli foto çekmeyi ihmal etmeyin...
1-koltuğun tam karşısı...
2- koltuğun tam arkası...
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen scireli » 06 Şub 2012, 02:59

lait mezar kimi nekadar ilgilendiriyor bilgimiz varsa ne yapa biliriz
burası çiflik değil.üye olur olmaz tlf numarası yazmışsınız.her ne şekilde olursa olsun adres verilmesi yasaktır.birdahaki sefere böyle bir tutumunuz olduğu taktirde siteyi terk edin...DEŞİFRE53...
Kullanıcı avatarı
scireli
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Dön GENEL DUYURULAR