Öneri Lütfen Okuyunuz Ve Gerekenin yapılmıasını arz ederim

Sitemizle ilgili olması gereken istek dilek ve şiikayetlerinizi buraya yazınız

Öneri Lütfen Okuyunuz Ve Gerekenin yapılmıasını arz ederim

Mesajgönderen BURAKBEY » 22 Nis 2010, 16:58

sayın yönetim

sitede yeni kategori açılmasını talep ediyorum.. kategori başlığı RESİMLİ VE RESİMSİZ DEFİNE İŞARETLERİ

forumları Resimli Define İşaretleri (resimli define işaretleri ne işe yarar. burada üyelerimizin çekmiş olduqu işaretleri burada paylaşacaklar ve burada yorum alacaklar)

diğer forum ise resimsiz define işaretleri: (resimsiz define işaretleri ne işe yarar.Resimini çekemediğimiz işaretleri bruada anlatarak açacaklar ve öyle yorum isteyeckler)

ben önerimi yaptım gerisi sizlere kalmış saygılarla
Kullanıcı avatarı
BURAKBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: Öneri Lütfen Okuyunuz Ve Gerekenin yapılmıasını arz eder

Mesajgönderen HayatAğacı » 22 Nis 2010, 19:54

kardeş ilgin için teşekkürler... resimli define işaretleri bölümümüz zaten var....

link: define-isaretleri-resimli/

resimsiz define işaretleri ise ; bu tür yorumlar hem aldatmacadır hemde resim sahibine ihanettir..

görmediğimiz arazi yapısını bilmediğimiz bir işarete yorum yapmak altında sağında solunda demek isabetli olmayacak bir yorumdur..

her işaret coğrafya yapısına göre mezarı yapılmaktadır.... bazen önünde, bazen arkasında mezar tespiti olmaktadır...

bazen tam sıfır noktasından mezar tesbit edilmekte, bazen 30 metre ilerisinden mezarı tesbit edilmekte...

bir çok işaret olarak gönderilen fotolar da O işaretin doğal bir oluşum olduğu görülmekte....

resimsiz işaret olarak gönderilecek bir çok soru nun doğal işaretler olasılığı çok yüksektir.. ve bu tür işaret olarak sorulan sorulara verilecek cevaplarda hiçbir zaman isabetli olmayacktır ve soru sahihibini yanıltmaktan öte gitmeyecektir..

soru soran ve resim gönderecek kardeşimizin samimi ciddi olduğunu bilebilmemiz için alıntı olmayan, tek resim olmayan küçük boyutlu olmayan, bol, detaylı ve çevre fotolarıyla yüklemesi lazım ki bizlerde üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirelim....

saygılarımla...
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Re: Öneri Lütfen Okuyunuz Ve Gerekenin yapılmıasını arz eder

Mesajgönderen BURAKBEY » 22 Nis 2010, 21:29

hocam resimli işaretler var biliyorum fakat bunun için ayrı bi kategorı açılmasını talep ediyorum..öyle daha güzel durur mesela

KATEGORİ ÖRNEK:

RESİMLİ VE VİDEOLU DEFİNE İŞARETLERİ

Forumları

Resimli define işaretleri

videolu define işaretleri

Not:(resimsiz işaretler dediğiniz gibi yanıltmacadır fakat benmkı sadece bi öneridir:)

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
BURAKBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Dön DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir