RESİMLER HAKKINDA

Sitemizle ilgili olması gereken istek dilek ve şiikayetlerinizi buraya yazınız

RESİMLER HAKKINDA

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 16:56

DEĞERLİ USTALAR KARDEŞLERİM RESİMLERİ BEN NEDEN GÖREMİYORUM BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
:üzgün SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: RESİMLER HAKKINDA

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 16:59

üstad hangi resimleri göremiyorsun ???
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 17:03

sitede ne kadar resim varsa baktım ama açılmıyor
örn.çözülmüş işaretler hiçbiri açılmıyor :roll:
saygılar
sorun benim bilgisayardamı bilmiyorum bilgi saymıyor
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 17:10

syafanın en altında Tüm mesaj panosu çerezlerini sil yazar ona tıklayın ve silin sonra tekrar giriş yapmayı deneyin eğer yine olursa sizin bilgisayarla ilgili bir sorundur ya da bağlantınızla alakalıdır saygılar...
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen HayatAğacı » 13 May 2011, 18:43

s.a,
maraşlı hemşerim, ben açılmayan resim gördüğüm zaman O linki devamlı güncellerim.. paint yapın foruma yükleyin açılmayan sayfayı sorun neden kaynaklanıyor daha net anlarız...

saygılarımla. :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:02

esrarengiz usta denedim ama yok olmuyor fotoyu örnek olarak gönderdim bilbinize Resim saygılar
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:15

kendi gönderdiğim resimde açılmıyor :!:
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 22:18

gün doğuşu mu gün batımı mı bilemedim ama güzel bir fotoğraf ...şimdi sen bu fotoyu göremiyormusun ?

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:21

aynen öyle, orda bi halka dönüyor duruyor loadıng yükleniyor diyor ama yok
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 22:30

Bilgisayarına format felan attıysan kurulumda flash programları kurman gerekiyor ...yok değilse bağlantı hızınla alakalıdır ...bu sorun sadece bu site de mi oluyor eğer göremiyorsan hertarafta aynı olması lazım ...buraya göremediğiniz yerin PRT SC yapıp painte atıp ordan da resim olarak atabilirmiziniz hep beraber bi görelim neden acılmadıgını ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:33

kardeş sadece bu sitede göremiyorum
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 22:34

EsRaReNGiZ yazdı:...buraya göremediğiniz yerin PRT SC yapıp painte atıp ordan da resim olarak atabilirmiziniz hep beraber bi görelim neden acılmadıgını ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen malianna » 13 May 2011, 22:38

konubaşlıklarını aynı anda yeni sekmelerde açarsan aktarım hızından dolayı açılmayabilir. tek tek deniyormusun sayfaları.
bende çok oluyor çünkü internet hızı benim burda düşük bazen 8 10 defa sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum.
hava şartları bile interneti etkiliyor
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:43

Resim
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 May 2011, 22:48

hayatağacı ustadımız birazdan gelir ilgilenecektir ...ama site ile alakalı olacağını düşünmüyorum çünkü sorun su an sadece sende var galiba ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 13 May 2011, 22:55

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 13 May 2011, 23:02

S.A
kardeş, resimler ilk başta sizdeki gibi gözükür ve saniyeler içerisinde resimler gelir....
sorun nedir burada, ya hattınız yavaştır bekleyin biraz... yine açılmaz ise adobe flaş playeriniz güncel değildir... son olarak javascript inizi kontrol edin....

resim açılma konusunda diğer sitelerden çok daha hızlı açılmaktadır burada.....saygılarımla. :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 14 May 2011, 00:19

USTA HEPSİNİ KONTROL ETTİM İNTERNETTE FUL ÇEKİYOR AMA YİNEDE AÇILMIYOR İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Resim
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 14 May 2011, 00:28

kardeş O dönenleri bir kaç dakika bekledin mi açılmaları lazım..... belki hat yavaştır ondan açılması gecikiyordur.... İE9 tarayıcı yerinde shorome veya mozilla tarayıcıdan dene birde istersen..... :gül

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen AFŞİNBEY » 14 May 2011, 00:36

AFŞİNBEY yazdı:esrarengiz usta denedim ama yok olmuyor fotoyu örnek olarak gönderdim bilbinize Resim saygılar

TAMAM USTA MOZİLLAYLA GİRDİĞİMDE OLDU
TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
AFŞİNBEY
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen HayatAğacı » 14 May 2011, 00:43

IE9 un javasprict inde sorun olabilir.... ben teşekkür ederim... :gül

Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Dön DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir