s.a

Yeni Üye olan arkadaşlar kendilerini tanıtma ve tanışmak için buraya yazabilirler

s.a

Mesajgönderen resumat » 27 Oca 2012, 12:52

slm arkadaslar bende kutahyadan yenı sardı bu hobi tanısayım sızlerle dedım
Kullanıcı avatarı
resumat
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: s.a

Mesajgönderen HayatAğacı » 27 Oca 2012, 13:48

a.s kardeş,
Ailemize hoşgeldiniz... Rabbim hakkınızda hayırlısını versin... herşey gönlünüzce olsun.... Arkeoloji, antik tarih, antik medeniyetleri bol bol okuyun...antik insanları tanımadan, yaşamlarını, inançlarını, tanrılarını, ölü gömme geleneklerini, taş sanatlarını, bıraktıkları izleri bol bol okuyun... kütahya bu yönden bol bol tarih kokmakta... frigler başta olmak olmak üzere, lidya, pers, yunan, roma, bizans tarihlerini iyi okuyun.. bu insanları iyi tanıyın... bu insanları hakkıyla tanıdığınızda onlarıda çözmüş olur ve işlerinizde her daim başarılı olursunuz...saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 27 Oca 2012, 16:18

a.s. kardeş aramıza hoşgeldin ...Rabbim acil şifalar versin :komik
yanlış anlama kardeş bu iş bi hastalıktır bi bulaştı mı insana senle beraber mezara kadar gider ...bırakırsın günün birinde güzel biryer görürsün olmadı bidaha başlarsın böyledir yani... şaka bi yana ustamında dediği gibi önce okuyun ne yapacağınızı, nerede ne arayacağınızı bilin ki ona göre hareket edin ...değilse bu hobi adamı batırır...hadi kolay gelsin ;) saygılar
ESARET DAGLARINDA GUL OLMAKTANSA OZGURLUK DAGLARINDA DIKEN OLMAYI ISTERIM___ OTUNU, SUYUNU BİLMEDİĞİN GÖNÜLLERDE KOYUN GÜTME ! yOKSA KAÇIRACAĞIN KEÇİLERE ÇOBANLIK YAPAMAZSIN

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen resumat » 27 Oca 2012, 18:03

hosbulduk hastalık oldugunun farkındayım okumayı sevenbı insanım okudum okuyorum arastırıyorum ama bı sey ogrendım bazende cok okuyan degıl cok gezıp goren daha cok bııyor yanı tecrube=bılgı olabılıyor ben cok gezebılen bırı olamadıgım için fotolarınızla gezıcem insallah hepsıne bakma fırsatı buldum paylasımlar harıka tskr herkese
Kullanıcı avatarı
resumat
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen ErAy » 28 Oca 2012, 09:54

Aleyküm selam ailemize hoşgeldin kardeş :gül :gül

ustalarımın dedıklerıne katılıyorum gezme ımkanın olmaması senın ıcın bır dezavantaj değil çünkü sen artık Defineleri.com ailesinin bir ferdisin..Yurdumun her karış topragıyla ılgılı ogrenmek ıstedıgın hersey fazlasıyla mevcuttur... :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
DeFiNeLeRiM YeTKiLiSi
DeFiNeLeRiM YeTKiLiSi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 28 Oca 2012, 10:06

s.a. resumat kardeş tecrübe elbette önemlidir sana katılıyorum fakat bilgi olmazsa tecrübe kazanman zaman alır ...önce bilgi sahibi ol ondan sonra araziye cıkınca ne yapacağını şaşırmazsın yani boşa kürek sallamazsın ;) tecrübeden bilgi sahibi olman için her seferinde yanılma ihtimalin cok yüksek...halbuki bilgi sahibi olarak araziye cıkarsan yanılma payın düşer...
ESARET DAGLARINDA GUL OLMAKTANSA OZGURLUK DAGLARINDA DIKEN OLMAYI ISTERIM___ OTUNU, SUYUNU BİLMEDİĞİN GÖNÜLLERDE KOYUN GÜTME ! yOKSA KAÇIRACAĞIN KEÇİLERE ÇOBANLIK YAPAMAZSIN

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 28 Oca 2012, 13:05

alekumselam....aramıza :hsg :gül
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Dön YENİ ÜYELERİN TANIŞMA FORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir