SeLamın ALyKüm

Yeni Üye olan arkadaşlar kendilerini tanıtma ve tanışmak için buraya yazabilirler

SeLamın ALyKüm

Mesajgönderen tarih_ » 22 Şub 2012, 19:41

KardeşLerim Sitenize Bugün üye oldum tesadüfen görüntü olarak güzel faydalı olarak hisettim umarım herkese faydalı olur.Öncelikle size bir sorum var Bu bizans sikkelrinin tane fiyatı kaçLira civarında almak istesek nerden alabliris saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
tarih_
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: SeLamın ALyKüm

Mesajgönderen HayatAğacı » 22 Şub 2012, 21:17

a.s, Ailemize hoşgeldiniz....

alım satımla şahsım adıma diyebileceğim,ilgili hiçbirşey ilgilenmediğim gibi, kim ne fiata alır ve satar bilgim yoktur. tanıdığımda yoktur. bu alım satım konularında, sağır, dilsiz ve kör'ümdür. Ve bu tür konuları forumumuzda hiçbir şekilde açmamanızı istirham ediyorum..

saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 23 Şub 2012, 07:10

:hsg :gül
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 23 Şub 2012, 11:54

s.a. hoşgeldin kardeş siteye...bizim burda ki amacımız resmi kazılar öncesi ön araştırmalarda arkadaslara elimizden geldiği kadar yardımcı olabilmektir bu nedenle zaten resmi kazılarda müze yetkilileri kazı basında oldukları için bu tür bir arayışa girmek zorunda değilsiniz... oldu ya şans eseri bir tarihi esere rast geldiyseniz de bunlarla bizler ilgilenmiyoruz bunları ancak müzlere götürebilirsiniz ve bu sayede üzerinize yüklenecek olan suclardan kurtulabilirsiniz ... saygılar...
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön YENİ ÜYELERİN TANIŞMA FORMU