selamm

Yeni Üye olan arkadaşlar kendilerini tanıtma ve tanışmak için buraya yazabilirler

selamm

Mesajgönderen guevara_80 » 25 Eyl 2011, 05:42

selamının alykum arkadaslar sıteye yenı uye oldum benım acıl bı kac tane soruya ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım
Kullanıcı avatarı
guevara_80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: selamm

Mesajgönderen malianna » 25 Eyl 2011, 07:28

:hsg :hsg kardeş.
soruların ve fotoğrafların varsa burada paylaşarak cevabını bulamadıklarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
:gül :gül :gül
Edison’un lambasına hayran kaldılar, anlata anlata bitiremediler.. ALLAH ’ın güneşinden haberleri yok!!
Kullanıcı avatarı
malianna
Define Ustası
Define Ustası

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 25 Eyl 2011, 08:38

:hsg
sorularınızın cevabı formumuzda mevcuddur :gül
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen HayatAğacı » 25 Eyl 2011, 09:18

Ailemize hoşgeldin kardeş... :gül
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen ErAy » 25 Eyl 2011, 18:07

aleyküm selam sorularının cevabını sitemizde inşaallah bulursun, bulamadıklarına üstadlarım ve kardeşlerimle cevap vermeye çalışırız ailemize hoşgeldin kardeş.. :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 25 Eyl 2011, 21:27

:hsg guevara_80 kardeş :gül
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen alp 80 » 26 Eyl 2011, 09:53

:hsg kardeş osmaniyedenmi ? geldin
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 00:13

herkese slm bende yeni üye oldum siteye, ama artık sadece gözlemci olmayı tercih ediyorum dağ tepe dere orman kuş uçmaz kervan geçmez yerleri gezdikten sonra oturduğum yerden yorulmadan artık heyecan yaşamak kanatına vardım :) anladığım bi konu olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara. bu işi derinden bilenler şunuda bilirler nekadar ararsan ara çabalarsan çabala kısmetinde varsa bulursun ufak yada büyük ayağına takılır çıkar yine çıkar ama kısmetinde yoksa tarihi güzelliğimizi aha şurda aha burda diye telef etmeye hiç gerek yok, çok yer gezdim ama bugüne kadar herhangi bir tarihi yapıta asla kazma kürek sallamadım bu işle ilgileniyorsan azda tecrüben varsa sağlam yer kendini belli eder zaten ve uğraşırsın boş yere tarihi telef etmeye luzum yok benim kanatım budur. çalışmaya giderken, ararken, gezerken, bulduysan, bulacaksan, bunların hepsinden önce şu kelimeyi asla unutmamak gerek ALLAH'tan hayırlısı hayırlı ise çıkarsın karşıma hayırsız ise ALLAH'a emanet kalsın yerinde, bu işlerden çok telef olmuş defineci var ölen, çarpılan, bulduktan sonra ahiretini unutan, dünya zevkine dalan, ailesi yuvası dağılan, vs vs ölümlü dünya için hiç gerek yok böyle olacaksa ALLAH buldurmasın da zaten, yani umut dünyası ben her gittiğim yere bu şekil gittim asla gözümü karartmadım bu işide meslek haline getirmedim, demekki hakkımda hayırlı değilmiş çünkü hep hayırlısını istedim, ALLAH hepimize hayırlı rızıklar nasip etsin hayırlı emeklerimizide boşa çıkarmasın inşallah, herkese bol şanslar dilyorum
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen Atilla » 10 Eki 2011, 00:38

hoşgeldin kaypak80 kardeşim... çok da hoş güzel bir yazı yazmışsın... lakin sormadan edemeyeceğim... bir adam neden kendine kaypak80 diye bir rumuz seçer?
Tüm yorumlarımı araştırmalarınızı yasal zeminde yürüteceğiniz varsayımıyla ve ön bilgi amacıyla yapıyorum... Kaçak kazı yapmayınız...
Kullanıcı avatarı
Atilla
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 00:41

kaypak bir köy ismi yani düşünüldüğü tarza diil , rumuzu aldıktan sonra bilmeyenlerin böyle düşünebileceği aklıma geldi aslında ama birdefa almış bulundum :/
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen Atilla » 10 Eki 2011, 02:51

cevabınız için sağolun... hiç tahmin edemedim... incittiysem kusura bakmayın...
Tüm yorumlarımı araştırmalarınızı yasal zeminde yürüteceğiniz varsayımıyla ve ön bilgi amacıyla yapıyorum... Kaçak kazı yapmayınız...
Kullanıcı avatarı
Atilla
Definelerim Piri
Definelerim Piri

Mesajgönderen alp 80 » 10 Eki 2011, 08:38

hoşgeldin KAYPAK 80 kardeş
Hiç bilenlerle,bilmeyenler,bir olurmu ?
Kullanıcı avatarı
alp 80
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 10 Eki 2011, 09:09

kaypak80 yazdı:kaypak bir köy ismi yani düşünüldüğü tarza diil , rumuzu aldıktan sonra bilmeyenlerin böyle düşünebileceği aklıma geldi aslında ama birdefa almış bulundum :/

:hsg kardeş başka istediğin bir rumuz varsa buraya yaz ustadımız değiştirecektir ...biz öğrendik ama her gelen soracaktır bence değiştir derim ..
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 22:02

evet aslında değiştirme imkanı varsa değiştirelim esrarengiz kardeşe katılıyorum bilmeyenlerin aklında daima neden bu rumuz sorusu kalabilir, mümkünse Anavarza80 rumuzu olarak değiştirebilirim
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 22:03

alp 80 yazdı:hoşgeldin KAYPAK 80 kardeş

teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 22:04

Atilla yazdı:cevabınız için sağolun... hiç tahmin edemedim... incittiysem kusura bakmayın...

estağfurllah yanlış anlamanı normal karşılıyorum,hatta yazman bi bakıma iyi oldu aslında teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 22:05

rumuzu değiştiren üstat çok teşekkürler bukadar hızlı olacağını tahmin bile etmemiştim çok teşekkürler gerçekten anında ilgi için
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen ErAy » 10 Eki 2011, 22:08

burda herşey ışık hızından daha hızlı işliyor kardeş :komik
işin esprisi bır yana Ailemize hoşgeldin kardeş :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen Anavarza80 » 10 Eki 2011, 22:13

allah razı olsun hoş bulduk ama gerçekten ışık hızında oldu ben msjı attım tekrar msj yazarken değişmiş yok artık dedim kendi kendime, geçerli paylaşımlarım oldukcada aile ile paylaşmaya gayret edicem, herkese kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Anavarza80
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Dön YENİ ÜYELERİN TANIŞMA FORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir