herkese slm bende yeni üye oldum siteye, ama artık sadece gözlemci olmayı tercih ediyorum dağ tepe dere orman kuş uçmaz kervan geçmez yerleri gezdikten sonra oturduğum yerden yorulmadan artık heyecan yaşamak kanatına vardım

anladığım bi konu olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara. bu işi derinden bilenler şunuda bilirler nekadar ararsan ara çabalarsan çabala kısmetinde varsa bulursun ufak yada büyük ayağına takılır çıkar yine çıkar ama kısmetinde yoksa tarihi güzelliğimizi aha şurda aha burda diye telef etmeye hiç gerek yok, çok yer gezdim ama bugüne kadar herhangi bir tarihi yapıta asla kazma kürek sallamadım bu işle ilgileniyorsan azda tecrüben varsa sağlam yer kendini belli eder zaten ve uğraşırsın boş yere tarihi telef etmeye luzum yok benim kanatım budur. çalışmaya giderken, ararken, gezerken, bulduysan, bulacaksan, bunların hepsinden önce şu kelimeyi asla unutmamak gerek ALLAH'tan hayırlısı hayırlı ise çıkarsın karşıma hayırsız ise ALLAH'a emanet kalsın yerinde, bu işlerden çok telef olmuş defineci var ölen, çarpılan, bulduktan sonra ahiretini unutan, dünya zevkine dalan, ailesi yuvası dağılan, vs vs ölümlü dünya için hiç gerek yok böyle olacaksa ALLAH buldurmasın da zaten, yani umut dünyası ben her gittiğim yere bu şekil gittim asla gözümü karartmadım bu işide meslek haline getirmedim, demekki hakkımda hayırlı değilmiş çünkü hep hayırlısını istedim, ALLAH hepimize hayırlı rızıklar nasip etsin hayırlı emeklerimizide boşa çıkarmasın inşallah, herkese bol şanslar dilyorum