selemın aleykum

Yeni Üye olan arkadaşlar kendilerini tanıtma ve tanışmak için buraya yazabilirler

selemın aleykum

Mesajgönderen cem şirin » 31 Oca 2012, 23:12

iyi aksamlar arkadaslar ben definelerim.com a yenı üye oldum.üye olmamın sebebi ERAY ÜLKER kardesımın bana define işini zehirlemesi oldu :) cok merak sardım. arabayla bı cukurun ustunden gecsem suphelenmeye baslıyorum acaba bısey varmı dıye :) oğrenmeye calısıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım.
Kullanıcı avatarı
cem şirin
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Re: selemın aleykum

Mesajgönderen HayatAğacı » 31 Oca 2012, 23:36

iyi akşamlar kardeş... Ailemize hoşgeldiniz... erya kardeşim size defineciliği fazla aşılamış... araba ile üzerinden geçtiğin çukurdan şüphelenecek kadar kafana takmamalısın....
öncelikle rızık Allah c.c dan olduğunu hiçbir zaman aklından çıkartma.... rızkında varsa gelip ayağına dolaşacağınıda göz önünde bulundur...aynı şekilde rızkında yoksa kendini heder etsende sana nasip edilenden bir zerre miktarını dahi fazla alamayağını unutma.... tüm bunların yanında kendimizin bu dünyada ne kadar rızkımızın olduğunu bilemediğimizden dolayı, helalından rızık elde etmek içinde ahiretini tamamen unutmayacak şekilde rızkının peşinde koş...

defineciliğide hastalık olarak değil, meslek olarak değil, günlük kendi ve ailenin nafakasını sağladığı işinin haricinde boş zamanları değerlendirmek için defineciliği yap... saygılarımla.

aşağıdaki ayet bu rzık konusunda manidardir;

“Allah’ın sana verdiği şeylerde ahiret yurdunu ara. Dünyadan da nasibini unutma. Allah’ın sana iyilik yaptığı gibi sen de iyilik yap ve yeryüzünde bozgunculuk isteme. Çünkü Allah, bozguncuları sevmez.” kasas suresi. 77.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen D E Ş İ F R E 53 » 01 Şub 2012, 10:37

aleykumselam...
:hsg :ok :gül
ResimYAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
D E Ş İ F R E 53
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen ErAy » 01 Şub 2012, 21:08

Aleyküm selam...Ailemize hoşgeldin kardeşimmm.. :gül

araba konusunda haklısın artık senınle aynı arabaya bınmemeye karar verdım :çatla :çatla
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Dön YENİ ÜYELERİN TANIŞMA FORMU