saygı deger ustalarım sizlerle nasıl bir baglantı kurabilirim benim mesajlara cevap veriseniz ve beni yönlendirirseniz sizlere güzel resimler yollayabilirimve beraberce bilgi edinebiliriz sizlere denizliden yazıyorum
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut
Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM
Ailemize hoşgeldiniz.... resimlerinizi ilgili bölüm altında yeni başlık açarak paylaşabilirsiniz....saygılarımla.
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)
yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...LÜTFEN !!!kaçak kazılardan uzak duralım.
Aleykum Selam Arkadaşım, yeni konu açarak tanışma faslı açabilirsin...
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)
yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...LÜTFEN !!!kaçak kazılardan uzak duralım.