ÜÇGENİN ÖLÇÜLERİ 26*26*31 CM MİNİ OYMALARIN ARASININ ÖLÇÜLERİ 15*21*22 CM

HayatAğacı yazdı:kardeş her resimdeki büyük kaya nın farklı görünüşieri değilmi...yani hepsi aynı kaya ama farklı yönlerden fotolanmış..

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

ustalarALLAH razı olsun. üçgen işretine 50-60 mt uzaklıkta bu işaret var

YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMIYALIM.

HayatAğacı yazdı:kardeş burasını daha önce yükleseydin ya! umuyorum ki zeminaltı kaya mezar mvcut.... varsa detaylı fotolarınız yükleyin ki yorumlarımızda hata payımız azalsın....eğer yoksa var olan resimlerizden işaretleyeceğim yerleri işaretleyim...
kanal zeminaltı mezarın üzerine yağmur sularının girmemesi içindir.... en yakın akarsu nerede kardeş...akarsu varsa buranına sel taşkınları oluyormu bunada açıklık getirirseniz sevinirim..saygılarıma.

HayatAğacı yazdı:kardeş ayrıntılı fotoları lazım....ve çevrede mıcır varmı bunuda belirtirmisin....ne kadar detay olursa işimiz O kadar kolay olur....
aşağıdaki resimde kırmızı daire içerisine aldığım yerde tümsek var ve kanal a göre kırmızı daire içerisine aldığım yerde yarım metreden 2 metreye kadar kendisini ele verir.. ama yeşil ile daire içerisine aldığım yerlerde hiçde normal durmamakta, çukurlaşmalar var...
tam emin olabilmek için detay lazım kardeş...saygılarımla.

HayatAğacı yazdı:kardeş burasını daha önce yükleseydin ya! umuyorum ki zeminaltı kaya mezar mvcut.... varsa detaylı fotolarınız yükleyin ki yorumlarımızda hata payımız azalsın....eğer yoksa var olan resimlerizden işaretleyeceğim yerleri işaretleyim...
kanal zeminaltı mezarın üzerine yağmur sularının girmemesi içindir.... en yakın akarsu nerede kardeş...akarsu varsa buranına sel taşkınları oluyormu bunada açıklık getirirseniz sevinirim..saygılarıma.

HayatAğacı yazdı:kardeş aşağıda işaretledim yeri....zeminaltı kaya mezar için her unsurun var olduğu kanatindeyim... iki metreye kadar kayanın sıfır noktasından aşağı...umarım Rabbim hayırlı kılar...

alp 80 yazdı:bu kanalın yakın yerınde bu son resmın içinde herhangı bır oyma olmayışıda benı şüpheye soktu,yakın cıvarda oyma yoksa belkıde başka amaçla yapılmış sorusu aklıma gelıyor

HayatAğacı yazdı:kardeş aşağıda işaretledim yeri....zeminaltı kaya mezar için her unsurun var olduğu kanatindeyim... iki metreye kadar kayanın sıfır noktasından aşağı...umarım Rabbim hayırlı kılar...

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir