Yeni Tamamen TÜRKÇE ve TÜRK YAPIMI msn

Yeni Tamamen TÜRKÇE ve TÜRK YAPIMI msn

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 01 Tem 2011, 15:21

definelerim.com üyeleri bugün bizzat bizler tarafından denenen yeni türk yapımı mesengeri tesbit ettik sizlerin de bu programı kurup kullanmanızı tavsiye ederiz... yapan arkadaşlar her kimse destek olabiliriz ...yanlış anlaşılmasın program sahipleriyle hiç bir bağlantımız yoktur...

programın kullandığımız normal msn den daha üstün özellikleri mevcut ...en cok hosuma giden ise sen yazışırken eğer istersen aynı anda tercüme ediyor ve türkçe ingilizce olarak gönderiyor...biz yöneticiler olarak kullanmayı düşünüyoruz ... herkeze saygılar... (esrarengİz42@mspmessenger.com)

Yapan arkadaşları gerçekten yürekten tebrik ediyorum ... :tsk

Resim
program için link :

http://www.mspmessenger.com/Tr/Default.aspx

İŞ DÜNYASINDAKİ İLETİŞİM DEVRİMİNE DAHİL OLUN “Kişisel ve Kurumsal Profilinizi” oluşturarak tüm dünyadan size kolaylıkla ulaşılmasını kolaylaştırın
“Gelişmiş Arama Özelliği” ile Dünya’dan “Yeni iş partnerleri” edinin. Uluslararası iş dünyasını kolayca keşfedin. İş görüşmelerinizde tercümana gerek kalmadan aynı anda yazışmalar yapın
Otomatik dil çevirisini kullanarak tüm dünya ile kendi dilinizde görüşün. Bilmediğiniz yabancı dillerde daha hızlı yabancı dili anında yazılı ve sesli çevirin. İş yaptığınız ülke ya da bölgeler hakkında karşılıklı olarak anında bilgi edinerek rekabet gücünüzü artırın.

GENÇLER
Türkiye’den ve tüm dünyadan eğitiminize ve yaş grubunuza uygun arkadaşlıklar edinin. Başka ülkelerden edindiğiniz arkadaşlarınızla mesleki ya da bilgisel olarak birikimlerinizi paylaşıp kendinizi geliştirin. Birbirinize yaptığınız tüm dosya ya da materyalleri ekranınızda görün. Yabancı dildeki çeviri sistemiyle dünyayı küçültün. Her dilin aksanına uygun olarak kelimeleri ve cümleleri öğrenin. Arkadaşlarınıza çevrim içi ve çevrim dışı iletiler gönderin. Arkadaşlarınıza “Toplu iletiler” gönderin. Görüntülü ve sesli sohbet edin. Gönderdiğiniz “Dosya ve Materyalleri Günlük Arşiv” olarak ekranınızda görün. Ses ve görüntü dosyalarınızı kaydedin.

ÇOCUKLAR

Çocukların onlarca farklı dilleri, kelimeleri tanımalarını ve öğrenme süreçlerini hızlandırın. Çocukların ve gençlerin kendi aralarında iletişim kurarak hem yabancı dilleri yazmasını, sesli duyarak daha hızlı öğrenmesini sağlayın. Karşılıklı yazışırken başka işlerinizi de görerek zaman kazanın. Bir takım belgeleri mesaj olarak kopyalayıp yapıştırarak, başka işler yaparken zaman kazanın.
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Re: Yeni Tamamen TÜRKÇE ve TÜRK YAPIMI msn

Mesajgönderen HayatAğacı » 01 Tem 2011, 15:31

Ustam emeklerine sağlık, hemen programı indirdim ve yeni mspmessenger aldım...

hayatagaci@mspmessenger.com
Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu gözet, ama dünyadan da nasibini unutma! Allah'ın sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Şüphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.(Kasas 77)

yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ... LÜTFEN !!! kaçak kazılardan uzak duralım.

Çoklu veya Tek Resim Yüklemek İçin Alternatif Linkler: http://www.ressim.net - http://imgur.com/
Kullanıcı avatarı
HayatAğacı
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi
DeFiNeLeRiM MüDaViMLeRi

Mesajgönderen ErAy » 01 Tem 2011, 20:00

ellerın dert gormesin ustam hemen yenı hesap aldım
beni msn de kayıt etmek için önce aşağıdaki programı indiriniz...sonra indirdiğiniz programdan yeni hesap alarak mspmessenger imi ekleyiniz.
http://www.mspmessenger.com/Tr/download.aspx
eraydefinelerim@mspmessenger.com
emeği gecen herkese cok tesekkurler :gül :gül
" Asıl yetimler anadan babadan değil ilim ve ahlaktan yoksun olanlardır..." Hz. Ali (R.A)''

===============>LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM<===============

Resim
Kullanıcı avatarı
ErAy
Tecrübe Ehli
Tecrübe Ehli

Mesajgönderen muratpn » 13 Tem 2011, 17:22

nasıl msp adresi alınıyo ustam ben indirdim açilmiyo ustam s.a aeo
Kullanıcı avatarı
muratpn
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 13 Tem 2011, 18:51

muratpn yazdı:nasıl msp adresi alınıyo ustam ben indirdim açilmiyo ustam s.a aeo

yüklediysen yukarıdaki resimde de gözüktüğü gibi oturum aç düğmesinin altında yeni hesap aç düğmesi var ona tıklarsan devamı gelir kardeş...saygılar
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Dön GENEL DUYURULAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir