yuvarlak oyma yanında çukur ve ayak izi çözülmemiş mezar

Define ve Mezar İşaretlerinin Paylaşıldığı Bölümümüz

Re: yuvarlak oyma yanında çukur ve ayak izi çözülmemiş mezar

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 18 Oca 2011, 00:01

s.a. bölgen güzel yalnız fotolama yetersiz bence su oymalar ve traşlanmış yüzeylerde güzel fotolama yapma imkanın varsa daha güzel şeyler çıkabilir....
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...
LÜTFEN KAÇAK KAZILARDAN UZAK DURALIM

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen ferhatt » 19 Oca 2011, 22:40

daha nasıl yapam ustam
Kullanıcı avatarı
ferhatt
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 19 Oca 2011, 23:50

ferhatt yazdı:daha nasıl yapam ustam

s.a. ferhat kardeş biliyorum emek veriyorsun ...çabalıyorsun ... ama bizi de düşün sen araziyi biliyon gördün fakat biz tam net olarak göremiyoruz bir takım seyler fotolamada eksik...buraya attığın fotoların senden baskasına yararı olmaz bunu iyi bilmek gerekir ... sundan emin ol bu sitenin yöneticileri ve diğerleri bu işden en ufak bir kar almıyorlar ...senin gibi arkadaslara yardımcı olmak için burdalar...bizi yanlış anlama diye yazdım bu yazıyı ..hani maksadımız seni tekrar tekrar bosu bosuna yormak değil.. maksat olayı netleştirmek acısından istendi fotograflar umarım anlamıssındır...

şimdi fotolama tekniği ile ilgili bölüm aşagıdadır okursan faydası olur düşüncesindeyim ... saygılar... :gül

fotograf-makinesi-ve-fotolama-teknigi/fotograf-cekme-teknikleri-t888.html
Bilki verdiin senindir, insanoğlu karnına tapar, Kişi mezara girdiğinde kalan mal başkasınındır. Kaşgarlı Mahmut

Yaptığımız tüm yorumlar, ya yasal Kazı Öncesi araştırlamarı Esas alarak, yada bilgilenmek amaçlı araştırmaları Esas alarak, yapmaktayız ...

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen ferhatt » 20 Oca 2011, 20:25

yok abi haklısın ben cahil değilim ya bilmiyormyum haklı olduğunu ayıp ediyorsun
Kullanıcı avatarı
ferhatt
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Mesajgönderen EsRaReNGiZ » 20 Oca 2011, 22:00

ferhatt yazdı:yok abi haklısın ben cahil değilim ya bilmiyormyum haklı olduğunu ayıp ediyorsun

anladıgına sevindim ... :gül

Resim
Kullanıcı avatarı
EsRaReNGiZ
Yönetici
Yönetici

Mesajgönderen baHİra » 22 Oca 2011, 16:21

selamlar değerli ferhat kardeşim bende diyorumki son resimin olduğu kayanın üzerinde yani kendi üstüne çok yoğunlaş..çünkü burda sonradan kapatılmış suvanmış ama aynı taşın rengine görede kamufle edilmiş bir yer olamlı.yani bu kayanın üzerinde güzel bir araştıma yapmanda fayda var diyorum..çünkü burada bazı değişikliler var görünümünde burda ne ararasan arayacaksın...allah kolaylıklar versin...
Eğer nefesi alıpta geri veriyorsak hiç bir şey bizim değildir..
Kullanıcı avatarı
baHİra
DEFİNELERİM ÜYESİ
DEFİNELERİM ÜYESİ

Önceki

Dön RESİMLİ DEFİNE İŞARETLERİ